ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Μαγιόρκα αναφέρονται σε πρόταση στον Σισοκό

Στη Μαγιόρκα αναφέρονται σε πρόταση στον Σισοκό

Ιστοσελίδα της Μαγιόρα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Αμπντούλ Σισοκό, ενώ ο Μεχντί Λάσεν ισχυρίζεται ότι έχει δεχτεί προσφορά από το Τριφύλλι.

Επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό φέρεται να έχει δεχτεί ο Αμπντούλ Σισοκό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "diariodemallorca". Ο 26χρονος χαφ είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αφού το συμβόλαιο του με τη Μαγιόρκα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Με βάση το ρεπορτάζ, στον Σισοκό έχει προταθεί έχει προταθεί διετής συνεργασία, με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ. Δεν αναφέρεται εάν ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική της Αθήνα ή εάν θα καθυστερήσει την απάντηση του, αναζητώντας μία προσφορά από καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο Σισοκό αγωνίστηκε στη Segunda Division τη σεζόν 2016 - 2017, μετρώντας 35 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ. Έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1990 στην Τρουά της Γαλλίας, καταγόμενος από γονείς από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές των τρικολόρ.

Στο προσκήνιο ο Λάσεν

Την Αθήνα ως έναν πιθανό προορισμό του παρουσίασε ο Αλγερινός χαφ, Μεχντί Λάσεν. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τη Χετάφε και φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε Ισπανό δημοσιογράφο ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

" Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είναι καλή και σκέφτομαι να συνεχίσω την καριέρα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα" ανέφερε ο Λάσεν. Επιπροσθέτως, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να παρείχε λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της προσφοράς, κάνοντας λόγο για 350.000 ευρώ, συν 50.000 ευρώ μπόνους.

Ο Λάσεν είναι 32 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει γεμάτες σεζόν στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Επίσης, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αλγερίας, μετρώντας 42 συμμετοχές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ