ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη λίστα της Τράμπζονσπορ ο Μολέντο

Panathinaikos' Rodrigo Moledo, left, tries to stop Celta's John Guidetti during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Panathinaikos' Rodrigo Moledo, left, tries to stop Celta's John Guidetti during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η Τράμπζονσπορ παρακολουθεί τον Ροντρίγκο Μολέντο, αλλά δεν έχει καταλήξει εάν θα κάνει πρόταση, ενώ η Ιντερνασιονάλ δεν ανεβάζει την προσφορά της.

Η Τράμπζονσπορ συνεχίζει να διατηρεί στη λίστα της τον Ροντρίγκο Μολέντο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "star.com.tr", ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας παρακολουθούν στενά τον Βραζιλιάνο στόπερ και σκέφτονται την απόκτηση του.

Το θετικό για τους δύο άνδρες είναι ότι το κόστος για τη μεταγραφή του Μολέντο θεωρείται μικρό, επειδή το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ωστόσο, ο Μολέντο δεν είναι ο μόνος στόπερ που εξετάζεται. Ο Βραζιλιάνος διαγωνίζεται με τους Μίχαλ Πάζνταν (Λέγκια), Βλαντ Κίρικες (Νάπολι) και Λούκας Στετίνα (Σπάρτα Πράγας) και οι ιθύνοντες της Τράμπζοσπορ θα αποφασίσουν με ποιον από τους τέσσερις θα ασχοληθούν. Για αυτό, ακόμα η τουρκική ομάδα δεν έχει προσεγγίσει επίσημα τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή, η Ιντερνασιονάλ έχει "παγώσει" το ενδιαφέρον της για τον Μολέντο. Ο λόγος σχετίζεται ξεκάθαρα με το οικονομικό. Η πρόταση της "κολοράντο" προβλέπει την καταβολή 260.000 ευρώ, αλλά ο Παναθηναϊκός ζητάει τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Μένει να φανεί εάν θα κινηθεί και η Κορίνθιανς, που έχει μιλήσει με τον ατζέντη του Μολέντο, Ζιλμάρ Βελόζ.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ