ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Γαλλία ο Ταυλαρίδης

Στη Γαλλία ο Ταυλαρίδης
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης απουσίασε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, επειδή έχει μεταβεί στη Σεντ Ετιέν για διεθνές φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Χωρίς τον Στάθη Ταυλαρίδη διεξήχθη η προπόνηση της Δευτέρας (20/4) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", μία ημέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό με 2-1 στην Κομοτνή.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει μεταβεί στη Σεντ Ετιέν, όπου το βράδυ θα πάρει μέρος στο φιλικό επίλεκτων της τοπικής ομάδας με παλαίμαχους αστέρες του παρελθόντος.

Έχει πάρει τη σχετική άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου, διότι πρόκειται για μία σημαντική περίσταση με πρεστίζ για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη (21/4).

Στα της προπόνησης, όσοι άρχισαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες παίζοντας δίτερμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χάρης Μαυρίας.

Ο Αναστασίου παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη (21/4) και τους περιμένει στο Κορωπί την Τετάρτη (22/4) με διπλή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ