ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέλνουν Μπεναγιούν στον Παναθηναϊκό

Στέλνουν Μπεναγιούν στον Παναθηναϊκό
Μπεναγιούν

Δημοσίευμα από το Ισραήλ θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον μέσο της Τσέλσι, Γιόσι Μπεναγιούν.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή στη μεσαία του γραμμή που να αναλάβει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ κέντρου και επίθεσης.

Αυτός είναι ο Άντρε Κάστρο, ο οποίος ωστόσο κάποια στιγμή θα βαρεθεί να περιμένει και θα υπογράψει στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Κάπου εκεί λοιπόν έρχεται να κολλήσει και το όνομα του Γιόσι Μπεναγιούν.

Ο 31χρονος άσος αποκτήθηκε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2010 έναντι του ποσού των 6.5 εκ. ευρώ, όμως δεν μπόρεσε να δείξει κάτι στους Μπλε λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Εκτός αυτού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του νέου τεχνικού της ομάδας, Βίλας Μπόας, με τον ίδιο να λέει στους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ πως τη νέα σεζόν θα βρεθεί σε διαφορετικό σύλλογο.

Κάπου εκεί έρχεται και ο Παναθηναϊκός, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του Μπανγιούν, Παναθηναϊκός, Ρόμα, Γαλατάσεραϊ, Τότεναμ και Νιούκαστλ θέλουν τον 31χρονο άσο!

Βέβαια σε περίπτωση που μία εκ των Τότεναμ, Ρόμα ενδιαφερθεί πραγματικά, οι πράσινοι δεν έχουν καμία ελπίδα. Οι Ισραηλινοί όμως επιμένουν και λογικά κάτι θα ξέρουν...

Πάντα μιλάμε για τη μορφή δανεισμού, εκτός και αν η Τσέλσι τον αφήσει ελεύθερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ