ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέλνουν Αμπντούν οι Αλγερινοί

Στέλνουν Αμπντούν οι Αλγερινοί

Τον Τζαμέλ Αμπντουν στέλνουν στον Παναθηναϊκό οι Αλγερινοί σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Μέχρι την Κυριακή τον περιμένουν στην Καβάλα.

Το όνομα του 25χρονου άσου έχει ακουστεί πολλές φορές για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού όμως αυτή τη φορά ίσως υπάρχει κάτι από το οποίο μπορούμε να πιαστούμε.

Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά όμως κάποια στοιχεία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα τα αναλύσουμε πιο κάτω.

Ο Αμπντούν λοιπόν δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και η ομάδα της Καβάλας του έχει επιβάλει τιμωρία η οποία αναφέρει πως για κάθε ημέρα απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδα, θα πρέπει να πληρώνει βαρύ πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στους Αργοναύτες, με τους διοικούντες να τον περιμένουν στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάπου εδώ μπλέκεται λοιπόν και ο Παναθηναϊκός.

Δημοσιεύματα από την Αλγερία θέλουν τον Αμπντούν να έχει συμφωνήσει με τους πράσινους και το μόνο που απομένει είναι η ελευθέρας του, όπως συνέβη και με τον Ονουάτσι. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν οφειλές της Καβάλας προς τον ποδοσφαιριστή, όμως το γεγονός πως ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της Καβάλας σημαίνει πως έχει κάτι στα χέρια του.

Τώρα αν είναι από τον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα, όμως μετά την βαριά ήττα από την Μακάμπι και τον ενδεχόμενο αποκλεισμό, ίσως έχουμε κάποια πώληση έκπληξη ποδοσφαιριστή για τους πράσινους οπότε ο Αμπντούν αν μείνει ελεύθερος θα είναι η καλύτερη ενίσχυση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ