ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στεφάνου: "Ευχής έργο να αναλάβει ο Δημήτρης την ΠΑΕ"

Στεφάνου: "Ευχής έργο να αναλάβει ο Δημήτρης την ΠΑΕ"

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκού μίλησε ο άλλοτε γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Τάσος Στεφάνου και τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργο.

Ο Τάσος Στεφάνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" μίλησε για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Στεφάνου στον Sentra 103,3:

Για το πώς αισθάνεται μετά από τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό: " Εγώ αισθάνομαι εργάτης του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ και δεν μου αρέσουν οι τίτλοι".

Για το πόσα χρόνια είναι στον Παναθηναϊκό και από πόσα πόστα έχει περάσει: " Στις 13 Νοεμβρίου έκλεισα 56 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Μόνο το καφενείο του συλλόγου δεν έχω πάρει. Εχω περάσει από εννέα τμήματα. Εχω βοηθήσει τον κύριο Παύλο, όταν ήταν στον Ερασιτέχνη, όπου υπήρχε κενό, έμπαινα βοηθητικός, αγαπάω τον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό".

Για το πόσα χρόνια γνωρίζει την οικογένεια Γιαννακόπουλων: " Την οικογένεια Γιαννακόπουλου τη γνωρίζω από το '72".

Για το πώς βλέπει την εμπλοκή Γιαννακόπουλου στα διοικητικά της ΠΑΕ: " Απ' ό,τι γνωρίζω δεν έχει πει τίποτα οριστικό ο Δημήτρης. Είπε τα δικά του ο Δημήτρης. Ούτε είπε όχι ούτε είπε ναι, είναι δικό του το θέμα και καλά έκανε. Αν θα το κάνει, θα βγει και θα τα πει".

Για το πώς θα χαρακτήριζε πιθανή εμπλοκή Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στο ποδόσφαιρο: " Θα ήταν ευχής έργον ο Δημήτρης να αναλάβει το ποδόσφαιρο. Όπως θα κάνει το μπάσκετ και θα το διατηρήσει ψηλά, έτσι θα πάει πολύ ψηλά και το ποδόσφαιρο".

Για το αν μπορεί να διαχειριστεί μπάσκετ, ποδόσφαιρο, επιχειρήσεις: " Το ξέρει καλύτερα ο ίδιος, μακάρι να μπορέσει να χωρέσει και τέσσερα καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Ξέρω ότι είναι υπερπλήρης από δουλειές. Εχει δείξει φοβερή εργατικότητα σ΄όλους τους τομείς. Προσέχει τον Παναθηναϊκό σαν τα μάτια του, ενώ και η εταιρία πάει περίφημα. Θα έλεγα πως είναι ένας δεκαθλητής ιδιοκτήτης".

Αν έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θέμα της εμπλοκής του στην ΠΑΕ: " Δεν μιλήσαμε,δεν είπε ούτε ναι ούτε όχι. Είναι θέμα δικό του, εκείνος θα αποφασίσει".

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και γενικότερα για την ενασχόληση του με τα κοινά του Παναθηναϊκού: " Είναι λάτρης όλων των αθλημάτων και λάτρης του Παναθηναϊκού. Βοηθάει συνέχεια τον Ερασιτέχνη, είμαστε τυχεροί που υπάρχει συνέχεια της αυτοκρατορίας των Γιαννακόπουλων".

Για το αν έχει αποφασίσει και αν το ΄χει σκεφτεί καλά: " Θα το ΄χει σκεφτεί πολύ καλά, αν έχει αποφασίσει να προχωρήσει".

Για το πώς βλέπει μία τέτοια κίνηση και αν αυτό βοηθήσει το ποδόσφαιρο: " Θα είναι 100% καλό για την ομάδα και το ποδόσφαιρο, αν μπει στην ΠΑΕ".

Αν ξέρει τις σκέψεις Γιαννακόπουλου περί αποκλειστικότητας ή συνεργασίας: " Δεν μπορώ να απαντήσω, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του τι έχει συζητήσει, αν θέλει αποκλειστικότητα ή συνεργασία".

Για το πώς αντιμετωπίζει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό η οικογένεια: " Η οικογένεια αγαπά το ποδόσφαιρο από παλιά, δεν χάνουν ματς, έχουν λατρεία για το ποδόσφαιρο, απλά το μπάσκετ τους κέρδισε πρώτα. Το «Παύλο θεέ, πάρε την ΠΑΕ» έχει γίνει, πλέον σλόγκαν και το καινούριο σύνθημα με τον Δημήτρη".

Για το αν με την ΠΑΕ, εγκαταλείψει το μπάσκετ: " Ο Δημήτρης λατρεύει μέχρι εκεί που δεν παίρνει το μπάσκετ, δεν πρόκειται να το παρατήσει".

Δυο λόγια για τον Δημήτρη: " Μην με ρωτάς εμένα για τον Δημήτρη, Τον αγαπώ σαν παιδί μου, τι να πω για τον Δημήτρη. Είναι ο επιχειρηματίας του μέλλοντος".

Για το αν ο μπαμπάς και ο θείος του εγκρίνουν την εμπλοκή του στην ΠΑΕ: " Δεν ξέρω αν έχει την έγκριση πατέρα και θείου, υποθέτω ότι θα πάρει το "ΟΚ" ξέροντας την αγάπη των δυο για το ποδόσφαιρο".

Ένα σχόλιο για τις πρότερες διοικήσεις στην ΠΑΕ: " Δεν έχω εμπλακεί στα διοικητικά του ποδοσφαίρου, το λατρεύω, το πονάω και δεν βλέπω λάθη, βλέπω μόνο τον Παναθηναϊκό και είμαι στις χαρές και τις λύπες μαζί".

Για το ρόστερ των πολλών νέων παικτών στην ΠΑΕ: " Πολύ καλό, πρόκειται για μελλοντική επένδυση, αλλά χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα. Ο ΠΑΟ έχει μικρό μπάτζετ και είναι δύσκολο να διεκδικήσει Ευρώπη και τίτλους, χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτα".

Για το αν ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης είναι "ένα": " Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος. Δεν γίνεται να λέει ένας ότι είναι Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και Καλαμαριά στο τάβλι".

Για το πώς βιώνουν τον Παναθηναϊκό στην καθημερινότητα τους οι Γιαννακόπουλοι και το τι θυμάται ο ίδιος από τη συναναστροφή του μαζί τους: " Ένα πράγμα περνά από το μυαλό στις ήττες μαυρίζουν, όταν κερδίζουν όλα είναι υπέροχα, θαυμάσια, καταπληκτικά. Ο Παύλος ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, όμως ποτέ δεν έκανε κάποιο αρνητικό σχόλιο για το ό,τι δεν μπήκε στην ΠΑΕ. Είναι κύριος και διπλωμάτης και για αυτό έκανε την ομάδα παγκόσμια δύναμη στο μπάσκετ".

Για το γήπεδο και το κατά πόσο μπορεί η είσοδος Γιαννακόπουλο να φέρει εξελίξεις: " Δεν θέλω να μιλήσω για το γήπεδο. Μονο κυνήγι γίνεται στην ομάδα για το γήπεδο. Είναι δυνατόν η λέξη, η δύναμη, ο διαφημιστής της Αθήνας, Παναθηναϊκός να μην έχει δικό του γήπεδο;".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ