ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα άκρα με Μάτος

Στα άκρα με Μάτος
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν πολύ στην επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος, όμως ο ίδιος δεν εμφανίζεται πολύ ζεστός σ' αυτό το ενδεχόμενο. Αν πάντως δεν βρεθεί στην πρώτη προπόνηση, τότε το θέμα θα φτάσει μέχρι την FIFA.

Λίγο η οικονομική λιτότητα που ακολουθούν στην "πράσινη" ΠΑΕ λόγω της έλλειψης χρημάτων, λίγο και η φυγή του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έχουν φέρει τον Μαρσέλο Μάτος και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, αγωνιζόταν στην πατρίδα και συγκεκριμένα στην Μποταφόνγκο, όμως ο δανεισμός του τελειώνει στις 30 Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχει επικοινωνήσει με τον Μαρσέλο Μάτος και του έχει ξεκαθαρίσει πως τον υπολογίζει για βασικό την επόμενη χρονιά.

Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος άσος δεν φαίνεται να... γοητεύεται από το συγκεκριμένο σενάριο και όπως έχει δηλώσει θα προτιμούσε να μείνει στην πατρίδα για να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα απορρίψει την προοπτική του Παναθηναϊκού και αυτό το έχει δηλώσει αρκετές φορές. Άλλωστε είναι επαγγελματίας και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Αν πάντως τα πράγματα δεν κυλήσουν ομαλά και ο Μάτος δεν δώσει το παρών στις 2 Ιουλίου, όπου είναι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η "Sportday", οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" είναι έτοιμοι να φτάσουν το θέμα μέχρι και στην FIFA. Ακραίο σενάριο, που όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν είναι ακραία η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ