ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα υπόψη ο Λούι για τα άκρα της άμυνας

Στα υπόψη ο Λούι για τα άκρα της άμυνας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράιαν Λούι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση ως δεξιός και αριστερός μπακ και είναι πάντα στα υπόψη του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Εκ των πραγμάτων, στη μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας. Ο Αντρέα Στραματσόνι το γνωρίζει και ενεργεί προς αυτή την κατεύθυνση, εξετάζοντας πολλούς προτεινόμενους ποδοσφαιριστές.

Στο δεξιό άκρο, ο Τζιαντομένικο Μέστο προορίζεται για βασικός, ο Νίκος Μαρινάκης δεν χρησιμοποιείται πολύ από τον Στραματσόνι και οι αυξημένες υποχρεώσεις της σεζόν 2016-2017 επιτάσσουν μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Στο αριστερό άκρο, ο Ντανιέλ Πράνιτς αναμένεται να αποχωρήσει με προσωπική απόφαση, ο Νάνο δεν έχει πείσει τον Ιταλό προπονητή και η μεταχείριση του Διαμαντή Χουχούμη αποτελεί ερωτηματικό.

Υπόψη του Στραματσόνι έχει τεθεί ο Μπράιν Λούι, ο 27χρονος Αργεντινός ακραίος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λούι αγωνίζεται κατά κύριο λόγο δεξιά, αλλά με άνεση καλύπτει και την αριστερή πτέρυγα, αποτελώντας μία καλή επιλογή για κάθε προπονητή. Επίσης, έχει προσιτό κασέ και έχει εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στα θετικά συνεκτιμάται και η κατοχή κοινοτικού (ιταλικού) διαβατηρίου.

Ο Λούι πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2013, έμεινε για τρεις σεζόν και μετράει 107 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ. Τη φετινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ, με 2.571 λεπτά.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ