ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπυρόπουλος: "Δεν έχουμε άλλη επιλογή πλην της νίκης"

Σπυρόπουλος: "Δεν έχουμε άλλη επιλογή πλην της νίκης"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο, και υποστηρίζει ότι οι πράσινοι όντας με την πλάτη στον τοίχο δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα άλλο πλην της νίκης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/4) τον Πανιώνιο με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο να τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέχρι τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν στους "κυανέρυθρους" από όπου μετακόμισε στο Τριφύλλι.

Για τον ίδιο η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ξεχωριστεί σημασία και είναι ιδιαίτερη αλλά και πάλι αυτό που θέλει είναι τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να περιμένει εν συνεχεία ένα στραβοπάτημα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Σπυρόπουλου στη "Nova":

Για τα συναισθήματα του πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Πανιώνιο:
"Είναι η πρώην μου ομάδα, ήμουν τρία χρόνια εκεί και γνωρίζω τους παίκτες. Όμως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό, θέλω να κερδίζει η ομάδα μου και θέλω αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε οπωσδήποτε".

Για το αν είναι περίεργο που θα έχει ως αντίπαλους τους πρώην του συμπαίκτες:
"Σίγουρα είναι περίεργο, αλλά όπως είπα είμαι επαγγελματίας. Θέλω την νίκη... Όσο και αν είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, εγώ είμαι στον Παναθηναϊκό και θέλω να κερδίσω".

Για την ομάδα του Πανιώνιου και την πορεία της στο πρωτάθλημα:
"Ο Πανιώνιος αποτελείται κυρίως από πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και έχει 4-5 πολύ έμπειρους. Στην αρχή πήγαινε καλά η ομάδα, είχαμε δουλέψει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, δεν είχαμε απώλειες.

Μετά τα Χριστούγεννα ο Πανιώνιος είχε πολλές απώλειες, γι' αυτό είχε και αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα έρθει για να αμυνθεί πολύ καλά και να παίξει κυρίως με αντεπιθέσεις. Και εφόσον την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε, θα είναι ουσιαστικά αδιάφορος και θα κάνει το παιχνίδι του".

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στον Κυριακάτικο αγώνα:
"Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να φύγει γρήγορα το άγχος από πάνω μας. Και από εκεί και πέρα, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχουμε άλλες δυο αγωνιστικές, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και τα δύο παιχνίδια, γιατί περιμένουμε στραβοπάτημα του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο".

Για τις βαθμολογικές απώλειες στα εντός έδρας παιχνίδια:
"Σε μερικά παιχνίδια μπορεί η ομάδα να μην αποδίδει αυτό που πρέπει. Όμως πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήμασταν πολύ καλύτεροι. Έγινε μια φάση και υπήρξε μια στιγμή αδράνειας, όπου δεχθήκαμε και το γκολ. Μετά κάναμε πάρα πολλές φάσεις και δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Πιστεύω ότι αν μας χαμογελάσει και λίγο η τύχη, θα βάλουμε γκολ και θα πάει το παιχνίδι όπως θέλουμε".

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Φάμπρι και αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού:
"Δεν μας επηρέασαν... Ο προπονητής μπορεί να λέει ότι θέλει. Από εκεί και πέρα, είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να μας επηρεάζει αυτό. Πλέον συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον νέο προπονητή".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Γιάννη Βονόρτα:
"Είναι πολύ σοβαρός προπονητής και θέλει να δουλεύει σκληρά. Κοιτάει πάρα πολύ να δουλεύει και με τους αμυντικούς και με τους επιθετικούς, έχει ένα διαφορετικό πλάνο από τον κ. Φάμπρι και θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. 'Έτσι και αλλιώς, ο κόουτς είχε δουλέψει ξανά με τα παιδιά. Εγώ δεν γνωρίζω τόσο καλά το σύστημα, τα άλλα παιδιά το γνωρίζουν καλύτερα, οπότε πιστεύω πως θα είναι πιο γνώριμο γι΄αυτούς και θα πάνε καλά".

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό:
"Πλέον αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω σαν την οικογένεια μου τα παιδιά στην ομάδα και προσπαθώ καθημερινά στην προπόνηση να δουλεύω πολύ σκληρά και να γίνομαι καλύτερος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ