ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέψεις για φιλικό Παναθηναϊκός - Λάτσιο

Σκέψεις για φιλικό Παναθηναϊκός - Λάτσιο

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να ζητήσουν φιλικό με την Κυπελλούχο Ιταλίας, Λάτσιο στην Λεωφόρο, λόγω... Σισέ.

Καλές οι μεταγραφές και η ενίσχυση της ομάδας, όμως την καλοκαιρινή περίοδο, αυτό που αρέσει στους φιλάθλους είναι και τα φιλικά που δίνει ο αγαπημένος τους σύλλογος.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σ' αυτές τις αναμετρήσεις βλέπουμε όλα τα νέα πρόσωπα, βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα και καταλαβαίνουμε σε τι δρόμο έχει μπει η ομάδα με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή.

Ειδικότερα στα μεγάλα φιλικά, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγαλύτερο και γι' αυτό όλες οι ομάδες ψάχνουν ονόματα-κράχτες για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", στον Παναθηναϊκό υπάρχει η σκέψη για ένα πολύ δυνατό φιλικό, με την Κυπελλούχο Ιταλίας, Λάτσιο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Είναι δεδομένο πως αν επιτευχθεί η συμφωνία, τότε το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα έχει πολύ κόσμο, ενώ θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου.

Σύμμαχος στην επίτευξη της συμφωνίας είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ! Οι "πράσινοι" πούλησαν τον Γάλλο επιθετικό στους "λατσιάλι" το καλοκαίρι του 2011 και μέσα στην συμφωνία των δύο πλευρών, υπήρχε όρος για ένα φιλικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ