ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισοκό: "Ποτέ στον Ολυμπιακό"

Σισοκό: "Ποτέ στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Τέλος σε κάποιες φήμες που τον ήθελαν να μιλά με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Σισοκό, τονίζοντας σε ανθρώπους από το περιβάλλον του πως δεν θα πήγαινε ποτέ στην ομάδα του Πειραιά.

Το όνομα του Σισοκό "έπαιξε" σε κάποια δημοσιεύματα στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ και υπήρχε η φήμη πως οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία.

Αυτή η φημολογία όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς σύμφωνα με την "Πράσινη" ο Ιβοριανός άσος ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του πως ούτε θέλει, ούτε έχει κάνει κινήσεις για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, όταν ο Σισοκό ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πάει στην ομάδα του Πειραιά, ο ίδιος απάντησε: "Ποτέ", ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις: "Δεν θα πάω ποτέ στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, δεν έχω μιλήσει ποτέ με κανέναν από την ομάδα τους".

Ο Ιβοριανός άσος, μπορεί να βρίσκεται στο "τριφύλλι" λιγότερο από ένα χρόνο, όμως έχει δεθεί με την ομάδα και δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια: "Θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες βρίσκονται σε συζητήσεις με την Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Μου αρέσει πολύ εδώ και αν οι δύο ομάδες τα βρουν, εγώ θέλω να μείνω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ