ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Τους βάρβαρους στην UEFA"

Σισέ: "Τους βάρβαρους στην UEFA"

Για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε εφημερίδα της Γαλλίας, λέγοντας ότι σκοπεύει να καταφύγει στην UEFA για να τιμωρηθούν οι "βάρβαροι" όπως τους χαρακτηρίζει.

Ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να είναι έξαλλος μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου και εξέφρασε την αγανάκτηση του στην εφημερίδα "L' Equipe".

Παράλληλα τόνισε ακόμη μια φορά ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει σίγουρα από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα.

Αναλυτικά ο Σισέ δήλωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εξοργισμένοι, κατευθείαν προς τα εμένα για να μου επιτεθούν. Ήμουν ο στόχος τους. Κάποιοι με χτύπησαν και εγώ απάντησα για να υπερασπίσω τον εαυτό μου. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι βάρβαροι».
Και συμπλήρωσε: «Είναι ντροπή. Δεν θα το αφήσω έτσι. Αυτή την εβδομάδα θα παραπονεθώ στην UEFA και σας λέω με βεβαιότητα, ότι δεν θα τα παρατήσω» δήλωσε ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη γαλλική εφημερίδα.

Παράλληλα επανέλαβε ότι: «Αυτό το καλοκαίρι θα φύγω, αυτό είναι σίγουρο. Εδώ δεν μπορώ να παίξω". Αναλυτικότερα δήλωσε: «παρά το γεγονός ότι οι οπαδοιί του Παναθηναϊκοιύ είναι φανταστικοί κι η ομάδα σπουδαία, δεν μπορώ να παίξω άλλο σε αυτό το πρωτάθλημα».

Ο Σισέ προχώρησε παραμένει... εκτός εαυτού και για τις ρατσιστικές αντιδράσεις του κόσμου, αναφέροντας στην εφημερίδα ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον έβριζαν και τον αποκαλούσαν "μαϊμού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ