ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ..."

Σισέ: "Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ..."
INTIME SPORTS

Σχεδόν βουρκωμένος ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από την Παιανία, δίχως γυρισμό. Διαβάστε τι είπε και τι συνέβη στην τελευταία "πράσινη" προπόνηση του Γάλλου.

Η προπόνηση της Παρασκευής δεν ήταν μονάχα η τελευταία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους ενόψει της προετοιμασίας, αλλά και η τελευταία του Τζιμπρίλ Σισέ με την πράσινη φόρμα .

Το κλίμα ήταν κάπως... μελαγχολικό και φυσικά δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, αφού ο Γάλλος άσος και πρώην -πλέον- αρχηγός του "τριφυλλιού", είπε το αντίο με τους ποδοσφαιριστές που πέρασε δύο χρόνια, γεμάτα χαρές αλλά και λύπες.

Ο 30χρονος επιθετικός, μιλώντας με τους συμπαίκτες του, τους εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του, δεν έκρυψε την αγάπη του για τους ίδιους αλλά και τον Παναθηναϊκό που τον βοήθησε, ενώ ευχήθηκε μια καλύτερη συνέχεια. Όσο για τον ίδιο; Όπως είπε δεν θα τους ξεχάσει ποτέ !

"Θέλω να σας αποχαιρετήσω, αφού δεν πρόκειται να προπονηθούμε άλλη φορά μαζί. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ήρθα εδώ σε μία δύσκολη καμπή της καριέρας μου και εσείς και το κλαμπ με βοηθήσατε να σταθώ στα πόδια μου και να δείξω ότι μπορώ να αγωνιστώ ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν από εσάς και θα σας παρακολουθώ συνεχώς. Είστε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε σημαντικά πράγματα και θα δώσετε χαρές στον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι να κατακτήσετε το πρωτάθλημα και να μπείτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σας ευχαριστώ για όλα", είπε βουρκωμένος ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος άσος χαιρέτησε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τους οποίους άνοιξε και διάλογο, ενώ δεν παρέλειψε να πει "αντίο" και στο προπονητικό τιμ και στον Φερέιρα. Αποχωρώντας μάλιστα από την Παιανία πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα και πλέον είναι δεδομένο πως δεν θα ξαναγυρίσει...

Αυτό μάλιστα φάνηκε και από την επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην συμπεριλάβει τον Τζιμπρίλ Σισέ στην αποστολή για την Αυστρία , που αναχώρησε πριν λίγες ώρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Λίγο πριν φύγουν από την Ελλάδα, ορισμένοι από τους παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν δηλώσεις, με τον Κώστα Κατσουράνη να παρουσιάζεται αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερη ομάδα τη νέα χρονιά .

Φυσικά και δεν έλειψαν τα παρασκήνια και τα παράξενα κατά την αναχώρηση της "πράσινης" αποστολής. Από τα κουτσομπολίστικα περιοδικά των παικτών μέχρι και τον ύμνο του Ολυμπιακού !

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ