ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Περήφανοι και στεναχωρημένοι"

Σίλντενφελντ: "Περήφανοι και στεναχωρημένοι"
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλώντας στο Sport24.gr τόνισε ότι το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του ντέρμπι ήταν κάτι το ξεχωριστό. Ο Κροάτης στόπερ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε τις δυνατότητες του στο ντέρμπι παίζοντας καλύτερα από τον μεγάλο του αντίπαλο. (VIDEO)

Στην στάση του κόσμου που χειροκρότησε "ζεστά" την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής αμυντικός των πράσινων αποχώρησε αρχικά χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες που ήταν στημένες έξω από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου.

Ο Κροάτης όμως δέχτηκε να μιλήσει στο Sport24.gr για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την εικόνα που έδειξαν οι πράσινοι αλλά και τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του αμυντικού του Παναθηναϊκού και δείτε και το σχετικό βίντεο:

Μεγάλη προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό αλλά στο τέλος όχι μόνο δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα αλλά χάσατε;
"Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε περισσότερο την νίκη αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι μερικές φορές. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και σε αντίθεση είχαν μόνο μια σοβαρή ευκαιρία και κέρδισαν. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά και περήφανοι κατά κάποιο τρόπο. Παίξαμε καλά. Τους δείξαμε ότι είμαστε Παναθηναϊκός και δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να σταθούμε καλά και κόντρα σε καλές ομάδες".

Περίμενες από τον Παναθηναϊκό να δείξει τόσο καλό πρόσωπο;
"Είμαι κάθε μέρα με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ξέρω τις δυνατότητες μας. Παίξαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες που είναι το σημαντικό σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας που δεν έκανε τόσες ευκαιρίες. Πιστεύω ότι όλη η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Στο τέλος πάμε σπίτι μας στεναχωρημένοι αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Στο τέλος ο κόσμος σας έδωσε συγχαρητήρια με το χειροκρότημα του και είπε ότι θα σας στηρίξει στα δύσκολα. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;
"Ήταν κάτι πολύ ωραίο από μέρος τους γιατί τους χρειαζόμαστε. Η ομάδα τους χρειάζεται. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ίδια ομάδα χωρίς την στήριξη τους. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίζουμε για αυτούς".

Τι να περιμένουμε τώρα από τον Παναθηναϊκό;
"Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι τώρα με τον Άρη. Αλλά δείξαμε σήμερα ότι είμαστε καλή ομάδα και αν παίξουμε έτσι τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε".

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο είναι ο κύριος στόχος της ομάδας;
"Ναι και αυτό. Σίγουρα δεν μπορούμε να αφήσουμε το πρωτάθλημα και ότι γίνει. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό αλλά σίγουρα θέλουμε πολύ το Κύπελλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ