ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίγουροι για βελτίωση Μπεργκ και Μέντες

Σίγουροι για βελτίωση Μπεργκ και Μέντες
INTIME SPORTS

Οι Μάρκους Μπεργκ και Νταβίντ Μέντες βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα σε εκδήλωση χορηγού και σε δηλώσεις τους υποστήριζαν ότι το τριφύλλι θα παρουσιαστεί καλύτερο στα επόμενα ματς.

Σε εκδήλωση χορηγού και συγκεκριμένα στην Johnson Health Tech Hellas AE βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι Μάρκους Μπεργκ και Νταβίντ Μέντες με τους δυο άσους του τριφυλλιού να πολιορκούνται από τους μικρούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης με σκοπό να δουν τους δυο ποδοσφαιριστές, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Τόσο ο Σουηδός επιθετικός όσο και ο Ολλανδός μέσος στις δηλώσεις που έκαναν στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί δήλωσαν ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί και μάλιστα άμεσα ενώ ο Μπεργκ συμπλήρωσε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Johnson Health Tech Hellas AE και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν.

Σίγουροι για βελτίωση Μπεργκ και Μέντες
INTIME SPORTS

Χαρακτηριστικά ο Μάρκους Μπερκγ υποστήριξε:

«Είναι ωραία η εκδήλωση εδώ. Είναι μέρος της δουλειά μας να είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε τον χορηγό που μας στηρίζει και μας βοηθάει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στις προπονήσεις. Ελπίζουμε η παρουσία μας εδώ να είναι ευχάριστη για τους ίδιους και τον κόσμο».

Για το πότε θα επιστρέψει και πως νιώθει:
«Αισθάνομαι καλά. Περιμένω σιγά-σιγά να ανεβάσω ρυθμούς στο πρόγραμμα που ακολουθώ. Εδώ και πέντε εβδομάδες έχω καταλάβει πόσο έχω αρχίσει να περιμένω την επιστροφή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι το συντομότερο δυνατό δίπλα στην ομάδα για να την βοηθήσω όπως μπορώ κι εγώ».

Για το πώς βλέπει την ομάδα χωρίς αυτόν:
«Εκτιμώ πολύ τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως τα καταφέρνουν και χωρίς εμένα μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί κάποια αποτελέσματα να μην ήταν πολύ καλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Θα φανεί σύντομα αυτό και ελπίζω με την έναρξη των υποχρεώσεων να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Σίγουροι για βελτίωση Μπεργκ και Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Μέντες από την πλευρά του σημείωσε:

"Είμαστε επαγγελματίες και είναι μέρος της δουλειάς μας να είμαστε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Το κάνουμε με την καρδιά μας γιατί θέλουμε να ανταποδώσουμε την βοήθεια που μας δίνει ο χορηγός με τα μηχανήματα και τις απoθεραπείας. Είναι καλό να είμαστε κοντά στον κόσμο".

"Δεν είμαστε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Χρειαζόμαστε δουλειά. Αλλά είμαι σίγουρος θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

"Για μένα είναι καλό και κακό. Προσωπικά είναι καλό γιατί είχα έναν τραυματισμό και θα μπορέσω να επιστρέψω. Για την ομάδα δεν είναι και το καλύτερο γιατί κάναμε μια άσχημη ήττα στο Εστορίλ και αν είχαμε παιχνίδι την Κυριακή θα είχαμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε, να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να αντιστρέψουμε το κλίμα.

Όμως, όπως είπα και πριν, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο και σύντομα θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα παίξουμε πολύ καλύτερα".

Σίγουροι για βελτίωση Μπεργκ και Μέντες
INTIME SPORTS

Σίγουροι για βελτίωση Μπεργκ και Μέντες
INTIME SPORTS

Σίγουροι για βελτίωση Μπεργκ και Μέντες
INTIME SPORTS

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ