ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάριο για Σαπάτα και Παναθηναϊκό

Duvan Zapata of Napoli during the friendly match between Napoli and FC Barcelona at Stade de Geneve on august 6, 2014 in Geneva, Switzerland Napoli v FC Barcelona Friendly 2014/2015 xVIxLaurensxLindhoutxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2498333

Zapata of Napoli during The Friendly Match between Napoli and FC Barcelona AT Stade de Geneve ON August 6 2014 in Geneva Switzerland Napoli v FC Barcelona Friendly 2014 2015  PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY
Duvan Zapata of Napoli during the friendly match between Napoli and FC Barcelona at Stade de Geneve on august 6, 2014 in Geneva, Switzerland Napoli v FC Barcelona Friendly 2014/2015 xVIxLaurensxLindhoutxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2498333 Zapata of Napoli during The Friendly Match between Napoli and FC Barcelona AT Stade de Geneve ON August 6 2014 in Geneva Switzerland Napoli v FC Barcelona Friendly 2014 2015 PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY IMAGO/VI IMAGES

Σύμφωνα με ισχυρισμούς Ναπολιτάνων δημοσιογράφων, ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δανεισμό του 23χρονου επιθετικού της Νάπολι, Ντουβάν Σαπάτα. (vd)

Έναν επιθετικό αναζητεί ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στην Ιταλία αναφέρουν ότι έχει εντοπίσει έναν πιθανό στόχο στον ιταλικό Νότο.

Σύμφωνα με Ναπολιτάνους δημοσιογράφους, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο Κολομβιανό, Ντουβάν Σαπάτα, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν υπολογίζει για την ενδεκάδα τον νεαρό στράικερ και του δίνει ολιγόλεπτες συμμετοχές, γεγονός που δεν τον ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, κινούμενος για το δανεισμό του Σαπάτα, αλλά σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Ιταλών ρεπόρτερ, έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Φέγενορντ και της Τράμπζονσπορ.

Πάντως, σύμφωνα με τους ίδιους, οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ θα ληφθούν από τους διοικούντες την Νάπολι μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Σαπάτα έχει ύψος 1,86, είναι γεννημένος το 1991, δεξιοπόδαρος και έκανε το ξεπέταγμα του στην πατρίδα του με την Αμέρικα Ντε Κάλι (65 συμ./8 γκολ) και στη συνέχεια, το 2011 μεταγράφηκε στην αργεντινική Εστουντιάντες (46 συμ./23γκολ).

Έμεινε έως τον Αύγουστο του 2013, όταν και η Νάπολι τον αγόρασε έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Παρότι έχει καλά στατιστικά με 7 γκολ σε 21 παιχνίδια, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπενίτεθ και κινείται μεταξύ πάγκο και εξέδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ