ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια για πρόταση σε Σιόβα

Σενάρια για πρόταση σε Σιόβα
INTIME SPORTS

Την ώρα που οι Ισπανοί ανέφεραν πως ο αμυντικός της Βαλένθια, Ανχελ Ντεαλμπέρτ είχε προταθεί οι "πράσινοι" ανεπίσημα φέρονται να έκαναν "κρούση" για τον Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου.

Το πρόβλημα που προέκυψε στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού με τους τραυματισμούς και την προσωρινή φυγή του Καντέ στο Κόπα Άφρικα, έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας του "τριφυλλιού", με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ζητάει επειγόντως έναν κεντρικό αμυντικό.

Την ώρα που οι Ισπανοί ανέφεραν πως ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια, Ανχελ Ντεαλμπέρτ είχε προταθεί οι "πράσινοι" ανεπίσημα φέρονται να έκαναν "κρούση" για τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο τραυματισμός στο Αγρίνιο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, η φυγή του Σεντρίκ Καντέ στο Κόπα Άφρικα και ο νέος τραυματισμός του Γιόσου Σαριέγκι στην προπόνηση της Παρασκευής σήμαναν συναγερμό στις τάξεις των "πράσινων".

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες (που διαψεύσουν επίσημα από τον Πανιώνιο) που δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα από το "τριφύλλι", το πρόσωπο που είχε απασχολήσει και την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ως μεταγραφική κίνηση, ο Δημήτρης Σιόβας φέρεται να δέχθηκε κρούση από τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης που έχει αποτελέσει το μεταγραφικό σήριαλ του Ιανουαρίου θεωρείται ιδανική περίπτωση για την ώρα στους "πράσινους" που σύμφωνα με τις πληροφορίες για να μετακομίσει στην Παιανία εκτός από κάποια χρήματα ίσως δοθεί δανεικός και ο Χρήστος Μελίσσης.

Ο διεθνής άσος της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας είναι ένας από τους Έλληνες ταλαντούχους αμυντικούς που χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι και παράλληλα έχει κληθεί στην Εθνική Ανδρών, από τον ομοσπονδιακό Φερνάντο Σάντος που τον "πιστεύει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ