ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σεϊταρίδης: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Σεϊταρίδης: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"
INTIME SPORTS

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα στην Θράκη, ενώ στάθηκε, γενικά, στην κακή διαιτησία.

"Δεν ήμασταν κακοί αλλά δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ξέρω ότι μείναμε πίσω αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε περισσότερο και υπάρχει χρόνος για να το κάνουμε", είπε αρχικά ο 31χρονος άσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Όλοι θέλουμε να δείξουμε ένα θετικό πρόσωπο κόντρα στην Μάριμπορ. Πάντα στην Ευρώπη οι ομάδες οι ελληνικές παίζουν διαφορετικά και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι και η διαιτησία.

Για το σημερινό αποτέλεσμα ευθυνόμαστε εμείς αλλά έχουμε διανύσει τρεις αγωνιστικές και το ξαναλέω ότι για το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει ευθύνη η διαιτησία αλλά αυτοί που έχουν σφυρίξει μέχρι τώρα είτε είναι ανίκανοι διαιτητές, είτε το κάνουν επίτηδες.

Δεν το λέω για το σημερινό παιχνίδι, το τονίζω, γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία αλλά για να το ακούσουν αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ