ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πρώτο πλάνο διακανονισμοί και Λεωφόρος

Σε πρώτο πλάνο διακανονισμοί και Λεωφόρος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές για τους διακανονισμούς ώστε να εξασφαλίσει τις υπογραφές των παικτών για τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ ενώ την ίδια ώρα στον Ερασιτέχνη μην έχοντας εισπράξει ακόμα τα συμφωνηθέντα παραμένουν σε στάση αναμονής για την Λεωφόρο.

Την ίδια ώρα που αγωνιστικά δεν κινείται τίποτα στον Παναθηναϊκό εξαιτίας της απουσίας αρκετών διεθνών και φυσικά λόγω της μη διεξαγωγής αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού ασχολούνται με κάποια άλλα ζητήματα τα οποία έχουν την δική τους μεγάλη σημασία για το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα σε πρώτο πλάνο μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα είναι οι επαφές του Γιάννη Αλάφούζου με κάποιους παίκτες, πληροφορίες αναφέρουν ότι και την Πέμπτη είχε συνομιλία, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τις υπογραφές τους στους νέους διακανονισμούς που πρέπει να γίνουν.

Το Τριφύλλι προετοιμάζεται για τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ και μπορεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ο Γιάννης Αλαφούζος περνάει από τα λόγια στην πράξη.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό έχουν σε πρώτη προτεραιότητα και το θέμα της Λεωφόρου. Εκεί όπου το νόμισμα έχει δυο όψεις. Από την μια στο Τριφύλλι εξασφάλισαν την πρώτη άδεια από το ΥΠΕΚΑ και χρειάζονται ακόμα τέσσερις τις οποίες θα έχουν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες για να ξεκινήσουν τα έργα στο "Απόστολος Νικολάιδης".

Από την άλλη όμως στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ακόμα περιμένουν να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, να καταβληθούν κάποια χρήματα στην "μάνα του λόχου" και μάλιστα από το Τριφύλλι εξέφραζαν την απορία τους για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ΠΑΕ να καταβάλει τα χρήματα την Παρασκευή καθώς δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στα δυο καυτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός μακριά από το αγωνιστικό κομμάτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ