ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε καλό δρόμο του Χριστοδουλόπουλου

Σε καλό δρόμο του Χριστοδουλόπουλου
INTIME SPORTS

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Χριστοδουλόπουλου. "Όταν έχουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε", είπε στο Sport24.gr o Δημήτρης Γόντικας.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης χωρίς να βγαίνει κάποια σπουδαία είδηση, πέραν κάποιων δηλώσεων που κυμάνθηκαν στο κλίμα που περίμεναν όλοι.

Μία είδηση ωστόσο που κυκλοφορεί θέλει τους πράσινους να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το Sport24.gr είχε μία σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Δημήτρη Γόντικα, στην οποία τον ρωτήσαμε για το θέμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

"Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο", ήταν το σύντομο σχόλιο του για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου.

Σε ερώτηση για τις περιπτώσεις του Σωτήρη Νίνη και του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ μας είπε: "Δεν υπάρχει κάτι νέο. Όταν έχουμε κάποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε".

Οι φήμες θέλουν τον 25χρονο άσο να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους πράσινους για συμβόλαιο μέχρι το 2015. Να θυμίσουμε πως το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2012.

Στο ίδιο κλίμα πάντως είναι και η πλευρά του παίκτη που δεν επιβεβαιώνει τις φήμες. Τέλος να πούμε πως ο Αντώνης Πετρόπουλος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς το αίτημα του για να δοθεί σε άλλη ομάδα τον Γενάρη έγινε αποδεκτό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ