ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς οι... Νέοι

Σε φουλ ρυθμούς οι... Νέοι

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα προπονήθηκαν όλοι μαζί την Δευτέρα και τέθηκαν στην διάθεση του Φάμπρι ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Κυριακής και το Τριφύλλι ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Ο Φάμπρι είδε να λείπουν οχτώ ποδοσφαιριστές, επτά διεθνείς (οι Καρνέζης, Μαυρίας, Καπίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Βελάσκες) καθώς και ο Σισοκό με σχετική άδεια.

Από την άλλη όμως είχε στην διάθεση του και τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές με τους Σπυρόπουλο, Ντίνα, Εσπάρθα και Κάιπερ να μετέχουν για πρώτη φορά και οι τέσσερις σε φουλ πρόγραμμα.

Όπως είναι λογικό τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στα τέσσερα νέα πρόσωπα ενώ το τεχνικό επιτελείο ανέλαβε τις σχετικές συστάσεις ανάμεσα σε νέους και παλιούς.

Από εκεί και πέρα στη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας 5-2 και αερόβιες ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουχούμης και Φορναρόλι ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Βιτόλο και Σεϊταρίδης.

Στο κανονικό πρόγραμμα μετείχε και ο Κουίνσι ο οποίος ξεπέρασε τις όποιες ενοχλήσεις τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε στην διάθεση του Φάμπρι.

Το απρόοπτο για την προπόνηση του Παναθηναϊκού ήρθε με τον τραυματισμό του Ταμπάκη καθώς ο νεαρός πορτιέρο έπαθε τράβηγμα στο δεξιό γαστροκνή,ιο και αποχώρησε.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Φάμπρι έχει στην διάθεση του μόνο τον Κοτσόλη μέχρι και την Πέμπτη και δεν αποκλείεται να επιστρατεύσει και τον Αναγνωστόπουλο από την ομάδα των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ