ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη για Μπούι με Αναστασίου

Πρώτη για Μπούι με Αναστασίου
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη το απόγευμα με τον Ουασίμ Μπούι να γυμνάζεται για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ουασίμ Μπούι καθώς ο Ολλανδός τις προηγούμενες μέρες γυμναζόταν με τον Χενκ Χέντερ και τους υπόλοιπους πράσινους. Από την Πέμπτη όμως ενσωματώθηκε κανονικά στην ομάδα με την οποία θα δουλέψει από εδώ και στο εξής προκειμένου όσο το δυνατόν γρηγορότερα να είναι σε θέση να προσφέρει.

Την ίδια ώρα η προπόνηση των πράσινων έγινε σε δυο γκρουπ. Συγκεκριμένα όσοι «πράσινοι» ξεκίνησαν στην αναμέτρηση με την Σταντάρ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι -συμπεριλαμβανομένου και του Μπούι- άρχισαν με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις κυκλοφορίας ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ρεπό την Παρασκευή στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν λίγο τις μπαταρίες τους αλλά από το Σάββατο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Λεωφόρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ