ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε δεύτερο πλάνο οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό

Σε δεύτερο πλάνο οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η υπόθεση της αδειοδότησης είναι αυτή που καίει και απασχολεί τους πράσινους όλο και περισσότερο τις τελευταίες ώρες. Συνεχίζουν τις επαφές οι Αναστασίου και Νταμπίζας με τις όποιες κινήσεις όμως να γίνονται μετά την οριστική έκβαση της αδειοδότησης. Καμία εξέλιξη με Καπίνο.

Μάχη σε δυο ταμπλό δίνει τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός αλλά με τα δυο ταμπλό να είναι εντελώς διαφορετικά καθώς από τη μια μιλάμε για την αδειοδότηση του Τριφυλλιού και από την άλλη για τις μεταγραφικές κινήσεις των πράσινων.

Οι διοικητικοί παράγοντες του Παναθηναϊκού με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο έχουν ρίξει το βάρος τους στην αδειοδότηση του Τριφυλλιού και πως την Τετάρτη οι πράσινοι θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την άδεια από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι προσπάθειες και οι σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτό το θέμα και πολύ δύσκολα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ ο οποίος δεν μίλησε με τον Νταμπίζα την Δευτέρα θα ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο μέχρι την εκδίκαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής.

Θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα ότι εμφανίζεται και ιδιαίτερα αγχωμένος τις τελευταίες ώρες σχετικά με το τι θα γίνει και αν θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πάρει άδεια.

Συνεχίζουν τις επαφές

Την ίδια ώρα βέβαια οι Αναστασίου και Νταμπίζας συνεχίζουν τις επαφές τους στο εξωτερικό. Μιλάνε και κάνουν τις διεργασίες που χρειάζονται χωρίς όμως να φτάνουν σε τελικές συζητήσεις. Κάτι που δεν πρόκειται να γίνει αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με την άδεια.

Μόνο για την περίπτωση του Μπεργκ ο οποίος θα αποκτηθεί σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός το παλεύει περισσότερο και έχει εντείνει το τελευταίο διάστημα τις επαφές του.

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τους Μπόρεκ και Φάλκενμπεργκ οι πράσινοι θα εντείνουν τις προσπάθειες τους τα επόμενα 24ωρα αν και στην περίπτωση του Τσέχου και στη συζήτηση που είχε ο Νίκος Νταμπίζας με τον εκπρόσωπο του την Κυριακή το βράδυ παρουσιάστηκαν κάποια εμπόδια.

Συγκεκριμένα η Ντούκλα φέρεται να έχει στα χέρια της και δυο ακόμα προτάσεις για την παραχώρηση του μέσου από την Τσεχία και φυσικά οι πράσινοι δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να δαπανήσουν πολλά χρήματα για την απόκτηση του Μπόρεκ.

Καμία εξέλιξη με Καπίνο

Σε ότι έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις και τις αποχωρήσεις στο θέμα του Καπίνο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη την Δευτέρα με τον νεαρό άσο να περιμένει ειδοποίηση η οποία όμως δεν ήρθε και πλέον ο γκολκίπερ των πράσινων περιμένει την Τρίτη ή την Τετάρτη να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του καθώς την Πέμπτη θα πρέπει να δώσει το παρών στη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων.

Ίσως αυτή τη στιγμή η αποδέσμευση του Κουίνσι, με προορισμό την Τουρκία, να είναι ένα από τα θέματα που έχουν προχωρήσει περισσότερο στον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποιο τελεσίδικο γεγονός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ