ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φιλικό προς τιμή του Γιάρολιμ ο Πέτριτς

Σε φιλικό προς τιμή του Γιάρολιμ ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα συμμετάσχει σε φιλικό που θα διοργανώσει το Αμβούργο στις 28/3, προκειμένου να τιμήσει τον Νταβίντ Γιάρολιμ. Με απουσίες η προπόνηση.

Σε μία σημαντική ποδοσφαιρική στιγμή θα συμμετάσχει ο Μλάντεν Πέτριτς, το Σάββατο 28 Μαρτίου. Ο Κροάτης επιθετικός θα αγωνιστεί στο φιλικό που διοργανώνει το Αμβούργο, προκειμένου να τιμήσει τον Νταβίντ Γιάρολιμ για την προσφορά του.

Ο Γιάρολιμ φόρεσε τη φανέλα των "δεινοσαύρων" για 9 χρόνια και θα τιμηθεί ως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτέλεσε πρότυπο για τους συμπαίκτες του και βοήθησε με το παραπάνω.

Συμπαίκτες του Πέτριτς θα είναι, μεταξύ άλλων, μεγάλα ονόματα όπως ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, Ζε Ρομπέρτο, Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν, Ίβιτσα Όλιτς, Ζερόμ Μποάτενγκ, Βενσάν Κομπανί.

Διήμερο ρεπό

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα της Τρίτης (24/3) περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα. Ο Νίνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Απουσίασαν δικαιολογημένα οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Λαγός, Καρέλης, Μπεργκ και Μπερίσα, που έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας τους, όπως και οι Ζέκα και Μπούι, με άδεια.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Τετάρτη (25/3) και την Πέμπτη (26/3) και θα επανέρθουν στις προπονήσεις την Παρασκευή (27/3).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ