ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαραβάκος: "Αποφύγαμε ομάδες που δεν θέλαμε"

Σαραβάκος: "Αποφύγαμε ομάδες που δεν θέλαμε"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαραβάκος παραδέχτηκε ότι η Σταντάρ Λιέγης ήταν μία από τις προτεινόμενους αντιπάλους του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην ανάλυση της.

Στην πρώτη του παρουσία στα γραφεία της UEFA στη Νιον της Ελβετίας ως επικεφαλής της διοικητικής αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Σαραβάκος είχε καλή αύρα στην κλήρωση...

Ο "μικρός" μίλησε στο Nova Σπορ Fm για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης και φάνηκε αισιόδοξος.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σαραβάκος τόνισε για την κλήρωση με τη Σταντάρ Λιέγης: "Θα είναι όλα καλά όταν η ομάδα θα είναι προετοιμασμένη για τον κάθε αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι είναι καλό που αποφύγαμε ομάδες που δεν θέλαμε. Αλλά νομίζω ότι ναι είναι μια καλή κλήρωση. Αρκεί να είμαστε όπως πρέπει. Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει".

Έπειτα, ανέφερε για τη μελέτη του αντιπάλου: "Είχαμε συγκεντρώσει πληροφορίες για όλες τις ομάδες. Έχουμε δει παιχνίδια. Θα συγκεντρωθούμε αποκλειστικά τώρα σε αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να επικεντρωθώ στο τι πρέπει να προσέξουμε. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι".

Στην κλήρωση αναφέρθηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Πρόκειται για μια επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά ομάδα, με γρήγορους, δημιουργικούς και καλούς παίκτες, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, αλλά και με κενά. Τους έχουμε δει τόσο πέρυσι στα πλέι οφ, όσο και στα φετινά φιλικά που έχουν παίξει έως τώρα. Έχουμε δηλαδή ήδη εικόνα και θα τους δούμε και στο διάστημα που απομένει ώστε να προετοιμαστούμε ακριβώς σε αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Εχουμε πίστη στην ομάδα μας, είδαμε και πέρυσι τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένουμε να το δείξουμε και στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ