ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρότσα: "Δουλειά και ενότητα"

Ρότσα: "Δουλειά και ενότητα"
INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησε σκληρή δουλειά και ενότητα στο πράσινο στρατόπεδο.

Πρώτη της νέας χρονιάς την Τετάρτη το απόγευμα με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να βλέπει τους παίκτες του στην Παιανία και να τους ζητάει στην πρώτη του ομιλία σκληρή δουλειά και ενότητα ώστε το Τριφύλλι να καταφέρει να πετύχει τους όποιους στόχους του έχουν απομείνει έως το τέλος της περιόδου.

Στην σύντομη ομιλία του ο Αργεντινός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: "Να έχετε καλή χρονιά όλοι σας και να ξέρετε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο μισό στην υπόλοιπη σεζόν. Θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να είμαστε δυνατοί και καλύτεροι στο δεύτερο μισό. Αυτό που θέλω να τονίσω και να επαναλάβω για άλλη μια φορά είναι ότι θέλω να μείνουμε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Οι πράσινοι θα προπονηθούν την Πέμπτη το πρωί και την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/1) με τον Λεβαδειακό.

Απλός και ουσιαστικός ο Καζιγιάμα

Όσον αφορά τώρα την παρουσία του Γιοχέι Καζιγιάμα ο 27χρονος Ιάπωνας συνεχίζει να δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό όντας απλός και ουσιαστικός. Ο διεθνής άσος αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι και έχει καλές μεταβιβάσεις και κυρίως με την μια και απλά.

Ο Ιάπωνας στην προπόνηση της Τετάρτης και στο δίτερμα που έγινε 12 εναντίων 12 έπαιξε με τους βασικούς δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία που τον διακρίνουν. Βέβαια μένει τα όσα δείχνει στις προπονήσεις να τα φανερώσει και στον αγωνιστικό χώρο καθώς και ο Φορναρόλι πέταγε το καλοκαίρι στις προπονήσεις του Τριφυλλιού. Σε αντίθεση με ότι έδειξε στη συνέχεια όμως.

Μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες μπήκαν και κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Πέρα από το δώρο Χριστουγέννων που αφορούσε τον μισθό του κάθε παίκτη μπήκαν και κάποια χρήματα που αφορούσαν εξόφληση δόσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ