ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ροντρίγκες ο πρώτος στόχος

Ροντρίγκες ο πρώτος στόχος
Ροντρίγκες

Μετά την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου στόπερ, όμως οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο.

την τελική ευθεία για την απόκτηση του 30χρονου Γκιγιέρμο Ροντρίγκες από τη Βερόνα είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με μεταγραφή, μπήκε ο Παναθηναϊκός, αλλά όλα εξαρτώνται αρχικά από τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος θα αποφασίσει αν ο αριστεροπόδαρος στόπερ θα μπει στην transfer list.

O μάνατζερ του παίκτη και ο ίδιος ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού, το οποίο μετά την απόκτηση του Στάθη Ταυλαυρίδη «κλείδωσε» ως πρώτο στόχο τον πρώην παίκτη της Ντανούμπιο και της Ιντεπεντιέντε, ο οποίος αγωνίζεται από το 2011 στο Καμπιονάτο.

Στην περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες των πράσινων, θα κινηθούν προς την απόκτηση έτερου στόπερ, καθώς δεν παρεκκλίνουν προς το παρόν από την απόφαση για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Και αυτό το γεγονός γεννά… υποψίες δεδομένου ότι ακόμη και στην περίπτωση δανεισμού του Σπύρου Ρισβάνη, είναι διαθέσιμοι ακόμη οι Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, ενώ ως «υπηρεσιακός» έχει πολλάκις χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Αναστασίου και ο Ντέιβιντ Μέντες.

Ροντρίγκες ο πρώτος στόχος

Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Βερόνα, όπου ήταν αναπληρωματικός των Μόρα – Μάρκες μέχρι την 8 Δεκεμβρίου, όταν με αλλαγή σχήματος (3-5-2), έκανε ντεμπούτο ως αριστερός στόπερ εναντίον της Σαμπντόρια (εντός έδρας ήττα 1-3).

Αγωνίστηκε στο ίδιο σχήμα και στην ίδια θέση στα δυο επόμενα ματς με το «2» στην πλάτη: εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ουντινέζε και εντός έδρας ήττα 0-1 από την Κιέβο Βερόνα. Είναι διεθνής 12 φορές με την εθνική Ουρουγουάης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ