ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρισβάς: "Με ενότητα και σκληρή δουλειά καταφέρνεις πολλά"

Ρισβάς: "Με ενότητα και σκληρή δουλειά καταφέρνεις πολλά"

Ο γενικός γραμματέας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Αλέξανδρος Ρισβάς μίλησε στο Sport24 για την έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, την πορεία του Σωματείου αλλά και την αδειοδότηση του τριφυλλιού.

Κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού είχε λόγους να πανηγυρίζει μετά την επικράτηση επί του "αιωνίου" αντιπάλου με 3-0 μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Έναν λόγο παραπάνω όμως είχε ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά και όσοι στηρίζουν τον Παναθηναϊκό και δη τα μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" που έχουν καταβάλει και τον οβολό τους για να πορευθεί αυτή η ομάδα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κ. Αλέξανδρος Ρισβάς μίλησε στο Sport24.gr για την προσπάθεια που γίνεται από το "Σωματείο", την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την μεγάλη χαρά που πήραν άπαντες οι φίλοι του τριφυλλιού μετά την νίκη στο "Γ. Καραίσκάκης".

Πως βλέπετε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και φυσικά την νίκη επί του Ολυμπιακού;
"
Η ομάδα του Παναθηναϊκού εκθέτει όλους όσους δεν πίστεψαν και δεν στήριξαν την προσπάθεια που γίνεται, σχεδόν δύο χρόνια τώρα, για οικονομική και αγωνιστική ανάταση και εκθέτει, επίσης, όλους όσους στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου μιλούσαν για υποβιβασμό της.

Μάλιστα, με την εκκωφαντική νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, προπονητικό επιτελείο και παίκτες έδειξαν πως με ενότητα και σκληρή δουλειά η ομάδα μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Μόνο με την συσπείρωση σε όλες τις τάξεις του Παναθηναϊκού μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Θα πρέπει όλοι μας αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη το Σάββατο να δείξουμε την στήριξη μας στην ομάδα και να σταθούμε ακόμα πιο κοντά. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπήρξε κόσμος που αρχικά μην γνωρίζοντας τι εστί Παναθηναϊκή Συμμαχία να μην θέλησε να βοηθήσει. Πλέον όμως βλέποντας τις προσπάθειες που γίνονται εκτός και εντός γηπέδου θεωρώ ότι η Συμμαχία αξίζει την στήριξη όλων μας"

Πως προχωράει η Παναθηναϊκή Συμμαχία και τις μέχρι τώρα εγγραφές μελών;
"
Η Διοίκηση της Συμμαχίας συνεχίζει το έργο της βάσει πλάνου και στοχεύει στην περαιτέρω αύξηση των εγγραφών, στην επιπλέον εισροή κεφαλαίου για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ, παράλληλα με την ελαχιστοποίηση των οφειλών της".

Σε τι σημείο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενόψει της αδειοδότησης από την ΕΠΟ;
"
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αδειοδοτηθεί. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και της Συμμαχίας, κ. Αλαφούζος, επιμελείται προσωπικά του θέματος και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ