ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρισβάνης: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"

Ρισβάνης: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"
Ρισβάνης Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Ρισβάνης στάθηκε στην καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από αυτό που κάναμε. Ο κόσμος ήταν φοβερός. Όταν χάνεις εντός και σε χειροκροτούν, τότε τι να πω", είπε αρχικά ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και την εικόνα της ομάδας: "Σίγουρα είναι δύσκολη η κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός θα βγει από το αδιέξοδο. Παίξαμε το δικό μας παιχνίδι που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος. Σημασία έχει η διάρκεια. Πρέπει να βρούμε ρυθμό και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πριν από τον αγώνα σκεφτόμουν διάφορες φάσεις για το πώς θα ανταπεξέλθω. Στον αγώνα όμως όλα ήταν παρελθόν".

Για τον Μήτρογλου: "Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης με εμπειρίες. Του βγήκε η φάση, σκόραρε και τελείωσε. Αφήνουμε πίσω αυτό το αποτέλεσμα και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ