ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ριμπέιρο: "Πρόταση σε Βιτόρια ο Παναθηναϊκός"

Ριμπέιρο: "Πρόταση σε Βιτόρια ο Παναθηναϊκός"
Βιτόρια

Ο πρόεδρος της Εστορίλ, Ριμπέιρο, αποκάλυψε την πρόταση του Παναθηναϊκού στον κεντρικό αμυντικό Στίβεν Βιτόρια

"Το μέλλον του Στίβεν πιθανότατα δεν είναι συνδεδεμένο με την Εστορίλ. Δυστυχώς για εμάς, γιατί είναι ένας καλός παίκτη. Του έχουμε κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά στις επαφές που έχουμε κάνει, μας έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Πιστεύει πως είναι η κατάλληλη ώρα για να δοκιμάσει σε ένα άλλο Πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σεβόμαστε την επιθυμία του", είπε αρχικά ο πρόεδρος της Εστορίλ στην Πράσινη και συνέχισε:

"Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί για αυτόν. Μας είχαν πλησιάσει και τον Ιανουάριο, αλλά δεν θέλαμε να τον δώσουμε. Λόγω της συνεργασίας που υπάρχει με την εταιρία που τον εκπροσωπεί, γνωρίζω ότι μιλάνε και τώρα μαζί του. Ο Ούγκο Βαρέλα τον εκτιμά πολύ και μιλάει μαζί του.

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή πιθανότητα για αυτόν ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν όμως και άλλες προτάσεις, απ' όσο γνωρίζω. Κυρίως από την Ιταλία, αλλά και κάποιες από το Βέλγιο"

Για το αν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, δήλωσε: "Είναι ένα σημαντικό και βασικό μέλος της ομάδας μας και για αυτό του κάναμε και μια πολύ καλή πρόταση για να ανανεώσει. Έχει τις ικανότητες να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Και φυσικά να αντεπεξέλθει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ