ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρήξη ορθού μηριαίου (και) ο Ατζαγκούν

Ρήξη ορθού μηριαίου (και) ο Ατζαγκούν
INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα, έχοντας υποστεί περίπου τον ίδιο τραυματισμό με τον Κάρλος Ζέκα.

Επιδημία ρήξης του ορθού μηριαίου φαίνεται πως έχει πέσει στον Παναθηναϊκό, αφού μετά τον Ζέκα στο ίδιο σημείο τραυματίστηκε και ο Ατζαγκούν.

Τη Δευτέρα 10/11 ο Νιγηριανός χαφ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και η διάγνωση είναι μυϊκή ρήξη δευτέρου βαθμού στον δεξιό ορθό μηριαίο, ενώ ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ατζαγκούν τραυματίστηκε ένα τέταρτο πριν από τη λήξη του ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά ολοκλήρωσε και αυτός το 90λεπτο, όπως είχε συμβεί με τον Ζέκα στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η παραμονή τους στο γήπεδο και η προσπάθεια τους να τρέξουν, να επιβάρυνε τον τραυματισμό τους και να διόγκωσε τη ζημιά.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο Ατζαγκούν και ο Ζέκα υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπεργκ, Μπερίσα, Πράνιτς, Καρέλης, Ντίνας και Κότσαρης απουσίασαν καθώς ενσωματώθηκαν στις αποστολές των Εθνικών Σουηδίας, Κροατίας και Ελλάδας.

Στο μεταξύ, ο Αναστασίου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι έχουν ρεπό την Τρίτη 11/11 και την Τετάρτη 12/11 και τους περιμένει στο Κορωπί την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ