ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό για Μπεργκ, παρών ο Κουτρουμπής

Ρεπό για Μπεργκ, παρών ο Κουτρουμπής
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα και με τον Γιώργο Κουτρουμπή να δίνει το παρών κύλησε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ενώ ο Μάρκους Μπεργκ είχε ρεπό.

Πιο χαλαρή σε σχέση με την πρωινή προπόνηση των πράσινων ήταν αυτή που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί και πήρε άδεια από το τεχνικό τιμ των πράσινων.

Σε αντίθεση παρών ήταν ο Κουτρουμπής ο οποίος δεν είχε δώσει το παρών στην πρωινή προπόνηση του τριφυλλιού όντας ο μοναδικός απών από το πρόγραμμα. Μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου πριν την έναρξη του προγράμματος μίλησε για την απουσία του στόπερ των πράσινων από την πρωινή προπόνηση ενώ και ο άσος του τριφυλλιού είπε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Μάλιστα ο 42χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην απουσία των έξι νεαρών ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού λέγοντας ότι κρίθηκε σκόπιμο πως πρέπει να παραχωρηθούν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, να κριθούν και εν συνεχεία να γυρίσουν με περισσότερες εμπειρίες στο τριφύλλι.

Πλην του Μπεργκ ο Αναστασίου δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια άλλη απουσία στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ενώ ο Μπαϊράμι και πάλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σε ότι αφορά την προπόνηση οι πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ατομική τεχνική, αμυντική τακτική, τοποθετήσεις και μετακινήσεις ενώ τελείωσαν με ασκήσεις δύναμης. Την Τρίτη η ομάδα θα κάνει εκ νέου διπλή προπόνηση, πρωί κι απόγευμα.

Ο Σταματάκης και οι "Νέοι"

Το παρών στις προπονήσεις δίνουν φυσικά και οι τέσσερις "Νέοι", ο λόγος για τους Μαλντίν, Νιούμαν, Μυρθιανό και Κότσαρη, καθώς ο Γκέκας είναι στην Αγγλία και μάλιστα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Επίσης κανονικά μετέχει και ο Γιάννης Σταματάκης με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του τριφυλλιού να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της επανένταξης του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς λόγω της επέμβασης που είχε υποβληθεί τον Ιανουάριο για ρήξη χιαστών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ