ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρέις: "Επιτακτική η νίκη για εμάς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νούνο Ρέις υποστήριξε ότι κάθε παίκτης θέλει να παίζει στα μεγάλα παιχνίδια και πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι με τόση σημασία και φυσικά σημείωσε ότι από μόνα τους αυτά τα ματς δίνουν το κίνητρο για τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κυριακή την ΑΕΚ με το Νούνο Ρέις να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Ο Πορτογάλος μίλησε ενόψει του ντέρμπι στην κάμερα της "NOVA" σημειώνοντας πως αυτά τα παιχνίδια αποτελούν από μόνα τους κίνητρο για κάθε παίκτη.

Επίσης ο νεαρός αμυντικός σε κάθε απάντηση του στεκόταν στη σημασία που θα έχει η νίκη για το τριφύλλι και το πόσο την θέλει κάθε πράσινους.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Σημαντικό ντέρμπι έρχεται, αθηναϊκό ντέρμπι, πρώτα απ' όλα τι ξέρεις για αυτό το παιχνίδι, έχεις μιλήσει με τους συμπαίκτες σου;
"Ένα ντέρμπι είναι πάντοτε ένα ντέρμπι από εκεί και πέρα και οι φίλαθλοι θέλουν τη νίκη και εμείς θέλουμε τη νίκη. Οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και εμείς θέλουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας ιστορικός αγώνας. Υπάρχουν δυο καλές ομάδες που θα αγωνιστούν και εμείς ευελπιστούμε στη νίκη".

Δίνουν αυτά τα ντέρμπι ένα κίνητρο παραπάνω στους ποδοσφαιριστές, σας εξιτάρει;
"Αυτοί οι αγώνες αποτελούν ένα μεγάλο κίνητρο για κάθε παίκτη. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή, όμως το καταλαβαίνουμε κι εμείς, ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Και αυτό γιατί τα ντέρμπι είναι από μόνα τους σημαντικά παιχνίδια. Είναι ματς στα οποία όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο".

Τι εικόνα έχεις για την ΑΕΚ;
"Είναι μια ομάδα με καλές μονάδες, μια ομάδα που παίζει καλά. Έχω δει κάποιους αγώνες της και μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίον παίζουν. Βεβαίως πρόκειται για ένα ντέρμπι στο οποίο θα παίξουν δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα εμείς προσβλέπουμε στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών".

Που μπορεί να κριθεί αυτό το παιχνίδι δεδομένου ότι και οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση;
"Θεωρώ ότι πράγματι δεν έχουμε κάνει τα καλύτερα μας παιχνίδια αλλά είναι μια κατάσταση στην οποία όλες οι ομάδες μπορούν να βρεθούν. Ομάδες σημαντικές όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης έχουν περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Από τέτοιες στιγμές όχι καλές. Όλη η ομάδα όμως είναι ενωμένη, με πνευματική δυνατότητα και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο".

Θα βρεθείς και κόντρα σε τρεις συμπατριώτες σου, τον Ζοζέ Μοράις, τον Αλμέιδα τον Σιμόες. Έχεις επαφή με κάποιον απ' αυτούς;
"Γνωρίζω και τον Αλμέιδα ο οποίος είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας διεθνείς παίκτης. Ξέρω τον τρόπο που παίζει. Βεβαίως γνωρίζω και τον Σιμόες ο οποίος διαθέτει ποιότητα αλλά δε νομίζω ότι δυο καλοί παίκτες θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να τους δυσκολέψουμε αρκετά".

Μέχρι στιγμής έχεις παίξει στο δεξί άκρο, στο κέντρο αλλά όχι στην θέση σου ως στόπερ. Πως αισθάνεσαι; "Καταρχήν είναι χαρά μου το γεγονός ότι είμαι έτοιμος και μπορώ να παίζω σε οποιαδήποτε θέση μου ανατεθεί και αυτός βεβαίως διευκολύνει τον προπονητή δεδομένου ότι μπορώ να είμαι στην διάθεση του και να κάνω αυτά που θέλει. Προετοιμάζομαι, προπονούμαι για να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ