ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντεβού Λέτο-Νίνη στην Πάρμα!

Ραντεβού Λέτο-Νίνη στην Πάρμα!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ταξίδεψε στην Πάρμα για να δει το ματς της τοπικής ομάδας με τη Φιορεντίνα και εν συνεχεία συναντήθηκε με τον Σωτήρη Νίνη. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού άφησε τη Μπολόνια, όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση, και ταξίδεψε στην Πάρμα για να παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση των "παρμέντσι" με τη Φιορεντίνα (1-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Από τις εξέδρες του "Ένιο Ταρντίνι" είχε την ευκαιρία να δει εν δράσει τον πρώην συμπαίκτη του στο "τριφύλλι" και καλό του φίλο, Σωτήρη Νίνη, ο οποίος είχε και συμμετοχή στο ματς μπαίνοντας ως αλλαγή στο 70' στη θέση του Παλαντίνο.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, είχε συνάντηση με τον "μικρό του αδερφό", όπως τον αποκαλεί, ενώ ανέβασε και κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Με τον μικρό αδερφό μου, Σωτήρη Νίνη, μετά το παιχνίδι Πάρμα-Φιορεντίνα!!"

Να σημειωθεί ότι ο πρώην και ο νυν άσος του Παναθηναϊκού είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό αυτή τη συνάντηση, με τον Λέτο να έχει προαναγγείλει πως θα τα πει με τον "Ελ Νίνιο" στην Ιταλία όταν θα του δινόταν η πρώτη ευκαιρία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ