ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πως ο Βαρδινογιάννης νίκησε τους Γιαννακόπουλους... το 1979

Πως ο Βαρδινογιάννης νίκησε τους Γιαννακόπουλους... το 1979
INTIME SPORTS

Με πηχυαίο τίτλο "Ο ΠΑΟ παρα-δόθηκε στον Βαρδινογιάννη" κάλυψε το γεγονός της εισόδου της οικογένειας στο "τριφύλλι" το 1979 η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" στις αθλητικές της σελίδες. Διαβάστε αναλυτικά.

Στα Αθλητικά ΝΕΑ λοιπόν της Τρίτης 17 Ιουλίου του 1979 στον υπότιτλο η εφημερίδα σημειώνει: «Πραξικόπημα μισή ώρα πριν το τέλος των προεγγραφών» ενώ στο κείμενο, που είναι ανυπόγραφο όπως συνηθιζόταν τότε, διαβάζουμε στον πρόλογο:

«Το ΔΣ του Παναθηναϊκού – το πιο αποτυχημένο, ως γνωστό, σύμφωνα με ομολογία του, στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου – έδωσε χθες μια πρόσθετη απόδειξη της νοοτροπίας του: Μισή ώρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των προεγγραφών, αποφάσισε να δώσει την «εταιρία επαγγελματικού ποδοσφαίρου» στον κ.Βαρδινογιάννη, διαγράφοντας όλα όσα είχαν προηγηθεί και συνδέσει τις επαφές του, με την ομάδα του κ.Π.Γιαννακόπουλου.

Η πραξικοπηματική αυτή ενέργεια, η οποία βαρύνει εξ΄ ίσου τα μέλη του συμβουλίου, περισσότερο δε, τον δήθεν αποσυρθέντα κ.Απ.Νικολαϊδη, αποδεικνύεται ότι είχε προσχεδιαστεί, δεδομένου ότι τα γεγονότα δεν δικαιολογούν ό,τι επακολούθησε".

Πως ο Βαρδινογιάννης νίκησε τους Γιαννακόπουλους... το 1979

Στη συνέχεια στο άρθρο αναφέρονται οι ενστάσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου για το γεγονός ότι ο κ.Βαρδινογιάννης δεν εμφανίστηκε από την αρχή όπως για παράδειγμα ο κ.Νταϊφάς στον Ολυμπιακό.

Και το κείμενο καταλήγει: «Έτσι σήμερα ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα, με νέους ανθρώπους στο τιμόνι και άγνωστη πορεία. Η οικογενειοκρατία, που διοικεί εδώ και 60 χρόνια τον ΠΑΟ, εξακολουθεί και σήμερα να κάνει ό,τι θέλει, παραμερίζοντας τους ανθρώπους που μόνο θυσίες έχουν κάνει για το σύλλογο…

«Ου γάρ έρχεται μόνο»…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ