ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ψήνεται" η επιστροφή του Καραγκούνη

"Ψήνεται" η επιστροφή του Καραγκούνη
Καραγκούνης INTIME SPORTS

Ο πάγος ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιώργο Καραγκούνη έσπασε και πλέον το ενδεχόμενο επιστροφής του έμπειρου άσου στον Παναθηναϊκό είναι ανοικτό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γιώργος Καραγκούνης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος με τη σειρά του λίγους μήνες μετά έφυγε ως αποτυχημένος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχθηκε το λάθος που έκανε με τη "σημαία" των πράσινων και όπως φαίνεται αυτή ήταν η αρχή για να σπάσει ο πάγος μεταξύ των δυο ανδρών.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν τον Καραγκούνη και βλέπουν πως μπορεί να βοηθήσει τη νέα σεζόν τόσο με την προσωπικότητα του όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά τα 36 του χρόνια.

Η επιστροφή του "Κάρα" στους πράσινους, λοιπόν, θα κριθεί από το αν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης από την Φούλαμ, κάτι που αν συμβεί τότε ο έμπειρος άσος "βλέπει" ακόμα και Μουντιάλ το 2014 (αν περάσει η Εθνική Ελλάδας).

Οι πράσινοι βέβαια ποντάρουν στην επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως ο παίκτης δεν μπορεί μακριά από την οικογένεια του (βρίσκεται στην Ελλάδα).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ