ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Καμπετσής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Αργύρης Καμπετσής που πήγε πέρυσι από τον Ολυμπιακό στην Ντόρτμουντ είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει στο τριφύλλι οι Νταμπίζας και Δώνης. Μετά τις 15 Ιουλίου θα πάρει την απόφαση του ο 19χρονος επιθετικός.

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος λόγω των περιορισμών που θα έχει στις μεταγραφές να ψάξει για ότι καλύτερο υπάρχει σε Έλληνα ποδοσφαιριστή κάτω των 23 ετών.

Στο Νίκο Νταμπίζα έχουν προταθεί αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μαζί με τον Γιώργο Δώνη έχουν ξεχωρίσει δυο-τρεις περιπτώσεις.

Αυτή που αρέσει περισσότερο όμως στους Νταμπίζα-Δώνη σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο 19χρονος Αργύρης Καμπετσής ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού και πέρυσι το καλοκαίρι έφυγε για να πάει να δοκιμάσει τη τύχη του στην Ντόρτμουντ.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος επιθετικός (σ.σ. γεννημένος στις 6/5/1999) δεν δέχθηκε να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού, όταν του προτάθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, και αντ' αυτού πήγε δοκιμάστηκε στο σύλλογο της Γερμανίας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και λίγες μέρες αργότερα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ.

Στην διάρκεια της σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων της Ντόρτμουντ, έπαιξε και στο Youth League, με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου και είχε εξαιρετική παρουσία όλη τη χρονιά.

Ο διεθνής επιθετικός ο οποίος τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Νέων είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στο τριφύλλι και θα ήθελαν να αποκτήσουν ως δανεικό.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα όμως με ανθρώπους στο περιβάλλον του 19χρονου ποδοσφαιριστή ο ίδιος γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά θέλει να περιμένει λίγες μέρες ακόμα πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Όπως τόνιζαν, θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τις 15 Ιουλίου και ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα. Τόσο τα θετικά που μπορεί να συναντήσει ερχόμενος στον Παναθηναϊκό όσο και τα μειονεκτήματα που θα μπορούσε να είχε μια τέτοια κίνηση για τον ίδιο.

Από το τριφύλλι βέβαια είναι αποφασισμένοι με τον τρόπο τους να δείξουν στο νεαρό επιθετικό πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή για την καριέρα του, έστω ως δανεικός.


To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ