ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχτηκε να φύγει ο Μπούι από τον Παναθηναϊκό

Ψάχτηκε να φύγει ο Μπούι από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Τσεζένα αποκάλυψε ότι ο Μίνο Ραϊόλα προσπάθησε να φέρει τον Ουασίμ Μπούι σε ιταλική ομάδα και του πρότεινε το δανεισμό του Ολλανδού χαφ.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Ουασίμ Μπούι, όμως φαίνεται πως και ο ίδιος ο Ολλανδός εκτιμά ότι δεν έχει να κερδίσει από την περαιτέρω παραμονή του στην Ελλάδα...

Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας SportItalia, το οποίο αναφέρει ότι ο ατζέντης του 21χρονου χαφ, Μίνο Ραϊόλα, επιχειρεί να τον επαναφέρει στο Καμπιονάτο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι ο συμπατριώτης του ατζέντης, πρότεινε στον αθλητικό διευθυντή της Τσεζένα, Ρίνο Φόσκι, να αποκτήσει τον Μπούι με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους.

Η πρόταση δεν ευοδώθηκε, αφού ο Φόσκι απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και δεν μπήκε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί.

"Ο Μπούι δεν μας απασχολεί, αλλά ο Ραϊόλα θέλει να τον φέρει πίσω στην Ιταλία" τόνισε ο Φόσκι στην SportItalia, βγάζοντας εμμέσως και την είδηση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Διότι, αποκλείεται ο Ραϊόλα να αναζητά ομάδα για τον πελάτη του, χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου ή χωρίς να έχει ενημερώσει τη Γιουβέντους.

Παράλληλα, μόλις πριν τρεις ημέρες είχε γραφτεί από τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ότι η Κιέβο συζητά για το δανεισμό του Μπούι από τη Γιουβέντους.

Συνεπώς, οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Μπούι εξέτασε την πιθανότητα να αποχωρήσει από την Ελλάδα στα μέσα Ιανουαρίου και να αναζητήσει άλλη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ