ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει το "κόλπο γκρόσο" με Πράνιτς

Ψάχνει το "κόλπο γκρόσο" με Πράνιτς

Προσπάθεια να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και να ντύσει στα πράσινα τον διεθνή Κροάτη μπακ-χαφ, Ντάνιελ Πράνιτς, καταβάλλει ο Παναθηναϊκός. Που ποντάρει και ποια τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία μεταγραφή που θα συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις και στο πλαίσιο αυτό επιχειρούν να φέρουν στην Ελλάδα τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Το ατού των "πρασίνων" στην προσπάθεια να τον προσεγγίσουν και να τον πείσουν να υπογράψει είναι οι Γιάννης Αναστασίου και Γιάννης Σαμαράς που γνωρίζουν τον παίκτη, παρόλα αυτά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Και αυτό γιατί ο 31χρονος αριστεροπόδαρος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Θέλτα) μέχρι το 2015 και παρά το ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα των "λιονταριών" θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Ψάχνει το "κόλπο γκρόσο" με Πράνιτς

Ο Πράνιτς με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε ντέρμπι κόντρα στην Πόρτο

Αυτό δεν είναι πάντως το μοναδικό "αγκάθι" για να προκύψει συμφωνία, με την ελληνική ομάδα να φέρεται στην παρούσα φάση να απέχει πολύ από το να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πράνιτς.

Ο διεθνής Κροάτης έχει ετήσιο κασέ στους Πορτογάλους λίγο πιο πάνω από τα 700.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, δύσκολα θα μπορέσει το "τριφύλλι" να ανέβει πάνω από τα 300.000 ευρώ.

Ψάχνει το "κόλπο γκρόσο" με Πράνιτς

Στη Θέλτα με τη μορφή δανεισμού από τα "λιοντάρια" αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ο Κροάτης διεθνής μπακ αλλά και winger

Σημειώνεται άλλωστε πως κίνηση για την απόκτησή του έκανε πριν λίγο καιρό και η πρώην ομάδα του, Ντίναμο Ζάγκρεμπ (έπαιξε σε αυτήν τη σεζόν 2004-05), ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε καθώς δεν ήταν σε θέση να καλύψει ούτε κατά το ήμισυ το υπάρχον συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ