ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει στόπερ και λεφτά ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει στόπερ και λεφτά ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις πρώτες σκέψεις στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση αμυντικού. Ανεβάζει στροφές ο Νίνης.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων, ο Σεντρίκ Καντέ που θα πάει στο Κόπα Άφρικα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ψάχνει το φάρμακο στην άμυνα.

Παίκτες (αριθμητικά) υπάρχουν για να καλύψουν το κενό, όμως το όλο θέμα έχει να κάνει με την ποιότητα.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει διαθέσιμους τους: Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Σεϊταρίδη, Μαρίνο, Σπυρόπουλο και Μελίσση, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός ανέβασε από τη δεύτερη ομάδα τους Τριανταφυλλόπουλο και Κάσας.

Οι περισσότεροι από αυτούς βέβαια δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν λύσεις, κυρίως, δανεικών παικτών που θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό στα μετόπισθεν.

Βέβαια με λίγα χρήματα (το πολύ 200.000 ευρώ), Γενάρη μήνα και τελευταία στιγμή, δύσκολα θα βρεθεί ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Πάντως σε περίπτωση που "περπατήσει" η ιστορία με τους Σαουδάραβες και ισχύουν τα δημοσιεύματα για συμφωνία με 1-2 παίκτες, αλλάζουν και τα δεδομένα. Μέχρι τότε όμως όλοι είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Ανεβαίνει ο Νίνης

Μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Παναθηναϊκού, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της ομάδας.

Ο νεαρός άσος ανεβάζει στροφές και δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχές στις αρχές του Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ