ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση για Νάνο στον Παναθηναϊκό

Πρώτη προπόνηση για Νάνο στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Νάνο βρέθηκε την Παρασκευή στην Παιανία και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας τους συμπαίκτες του.

Ο νεοαποκτηθείς Νάνο ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση της Παρασκευής για λογαριασμό του Παναθηναϊκού καθώς ο Ισπανός ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί λόγω ενός χαρτιού που περιμένουν στο Τριφύλλι και αναμένεται την Δευτέρα έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής φόρεσε τα πράσινα και γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά ενώ ο Γιάννης Αναστασίου όπως συνηθίζει με κάθε παίκτη ανάλαβε τις γνωριμίες λέγοντας στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού: "Από σήμερα έχουμε μαζί μας και τον Νάνο. Όπως έγινε και με τα υπόλοιπα παιδιά θέλω να τον βοηθήσουμε και αυτόν να μπει στην φιλοσοφία μας και να νοιώσει άνετα".

Το μόνο κακό είναι ότι ο Νάνο μιλάει μόνο Ισπανικά, ούτε καν Αγγλικά, οπότε τις πρώτες μέρες ίσως υπάρξει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους πράσινους.

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση οι ρυθμοί έπεσαν την Παρασκευή με τους πράσινους μετά το αρχικό ζέσταμα να συνεχίζουν με ασκήσεις ανάπτυξης. Ακολούθησαν παιχνίδια 1 εναντίον 1, ασκήσεις ατομικής τεχνικής με τους πράσινους να χωρίζονται σε άμυνα, την ανάλαβε ο Βονόρτας, το κέντρο τους ανέλαβε ο Αναστασίου και τους επιθετικούς που δούλεψαν με τον Ρούτερ.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια είχε τελειώματα των φάσεων και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Μπεργκ ακολούθησε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αντί του τελευταίου σκέλους του προγράμματος ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Αποστολόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ