ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη για τον Παναθηναϊκό παρουσία Αλαφούζου και μήνυμα Αναστασίου

Πρώτη για τον Παναθηναϊκό παρουσία Αλαφούζου και μήνυμα Αναστασίου
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το παρών και να κάνει λόγο για μια χρονιά που ξεκινάει με καλύτερες προϋποθέσεις και τον τεχνικό του Τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου να ζητάει επιθετικό αλλά πειθαρχημένο ποδόσφαιρο.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς την Τετάρτη το πρωί έγιναν αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ.

Το παρόν στη Παιανία έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος με τον πρόεδρο της ομάδας να καλωσορίζει τους πάντες και να παρουσιάζει στους πράσινους και επίσημα τα καινούργια πρόσωπα του τεχνικού τιμ ξεκινώντας από τους προπονητές Αναστασίου, Ρούτερ και Φος ενώ φυσικά παρουσίασε και τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα που επίσης βρέθηκαν στη Παιανία.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε μια σύντομη ομιλία του τόνισε πως φέτος οι πράσινοι είναι πιο οργανωμένοι και ελπίζουν σε μια καλύτερη σεζόν ενώ ξεκινάνε την προσπάθεια τους με καθαρό μυαλό λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Φέτος είμαστε σαφώς πιο οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα και ξεκινάμε με καθαρό μυαλό. Η ομάδα αναμένεται να είναι πολύ πιο δυνατή, βασιζόμενη σε πολλά καινούργια πρόσωπα αλλά και τους ελπιδοφόρους νέους μας, που τόσο πιστεύουμε».

Αναστασίου: "Επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και πειθαρχία"

Με το καλημέρα στη νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου ανέλυσε τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης.

Παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου ο "Ολλανδός" ανέλυσε τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού λέγοντας πως εμπιστεύεται απόλυτα όσους δίνουν το παρών και ζητώντας τους το μόνο που θα έχουν στο μυαλό να είναι η συνεχής βελτίωση τους και τίποτα άλλο.

Χαρακτηριστικά ο Αναστασίου είπε:

«Ο στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι να γίνουμε ομάδα και για να συμβεί αυτό να ξέρετε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας. Η φιλοσοφία μας είναι να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα με τακτική πειθαρχία.

Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο. Η μόνη πίεση που θέλω να έχετε σαν παίκτες θα είναι για το πως θα γίνετε καλύτεροι. Και ατομικά και σαν ομάδα. Αυτό θέλουμε και αυτό θα φροντίσουμε να εφαρμόσουμε».

Χαλαρή αρχή και μπάρμπεκιου

Σε ότι έχει να κάνει με τις πρώτες μέρες των προπονήσεων αυτές θα είναι πιο χαλαρές μέχρι την αναχώρηση των πράσινων για την Ολλανδία. Έτσι την Πέμπτη υπάρχει μια προπόνηση, την Παρασκευή διπλή και το Σάββατο μια το απόγευμα και εν συνεχεία μπάρμπεκιου στην Παιανία στην προσπάθεια του Αναστασίου για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στο τιμ και τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Την Κυριακή θα υπάρξει ρεπό ενώ την Δευτέρα θα γίνει η τελευταία διπλή προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση των πράσινων την Τρίτη το πρωί για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ