ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση στην Παιανία για τη Κ20 του Παναθηναϊκού

Πρώτη προπόνηση στην Παιανία για τη Κ20 του Παναθηναϊκού

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μετά από 3,5 χρόνια πραγματοποιώντας την Παρασκευή (18/11) την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. (PICS)

Επιστροφή στην Παιανία μετά από 3,5 χρόνια για τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού με την Κ20 του τριφυλλιού να πραγματοποιεί την Παρασκευή (18/11) την πρώτη της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Η τελευταία προπόνηση των τμημάτων υποδομής είχε γίνει τον Ιούνιο του 2013 στα ίδια γήπεδα.

Οι πράσινοι συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί, όπου άλλαξαν καθώς τα αποδυτήρια της Παιανίας δεν είναι ακόμα έτοιμα προς χρήση, και εν συνεχεία πήγαν για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας.

Εκεί έκαναν προπόνηση στο πλαστικό γήπεδο που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο και εν συνεχεία επέστρεψαν και πάλι στο "Γ. Καλαφάτης" για να κάνουν ντους και να αλλάξουν και πάλι.

Το Σάββατο η προπόνηση της Κ20 θα γίνει και πάλι στο Κορωπί ενώ από Δευτέρα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στην Παιανία. Από Δευτέρα μάλιστα θα είναι έτοιμο προς χρήση και το ένα γήπεδο με χόρτο το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιεί η Κ20 και για τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Super League.

Πρώτη προπόνηση στην Παιανία για τη Κ20 του Παναθηναϊκού

Δεν αποκλείεται όταν είναι έτοιμα προς χρήση όλα τα γήπεδα που θα παραχωρηθούν στους πράσινους να κάνει στη Παιανία προπόνηση και η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού όχι μόνιμα αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ