ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη για Χουχούμη, ευκαιρία σε Νίνη, Λουντ από Στραματσόνι

Πρώτη για Χουχούμη, ευκαιρία σε Νίνη, Λουντ από Στραματσόνι
INTIME SPORTS

Η δεδομένη πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δίνει την ευκαιρία στον Αντρέα Στραματσόνι για δοκιμές στο ματς με την Κέρκυρα. Διαβάστε τι δοκίμασε ο Ιταλός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (17/12) στην Κέρκυρα σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα θέλοντας να τους δώσει και μια ευκαιρία ακόμη για να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο τριφύλλι.

Ο Ιταλός ουσιαστικά συνέχισε τις δοκιμές που έκανε και την Τρίτη (15/12) έχοντας όμως τρεις αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που είχε δοκιμάσει 24ώρες νωρίτερα. Βέβαια στην προπόνηση της Τετάρτης (16/12) είχε στην διάθεση του και τους άρρωστους Αμπέντ, Κλωναρίδη που δεν είχαν κάνει προπόνηση την Τρίτη οπότε ήταν λογικό να αφήσει εκτός δοκιμής τους Πράνιτς, Καρέλη που ως τώρα έχουν παίξει περισσότερο. Όσο για την τρίτη αλλαγή είχε να κάνει με την μη χρησιμοποίηση του Μπούρμπου ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής με τον Μαρινάκη να έχει τη θέση του βασικού.

Με δέκα αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Ο 39χρονος προπονητής όπως έδειξε θα παρατάξει το τριφύλλι με δέκα αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης καθώς μόνο ο Αμπέντ θα είναι αυτός που θα διατηρήσει την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Κοτσόλης. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μαρινάκης και αριστερά ο Χουχούμης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος.

Στο κέντρο θα παίξει ο Λαγός έχοντας δίπλα του τους Λουντ και Αμπέντ ενώ οι Ατζαγκούν και Νίνης θα παίξουν μπροστά τους με μοναδικό προωθημένο τον Κλωναρίδη.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς για αρκετούς πράσινους το παιχνίδι της Πέμπτης αποτελεί ένα τεστ στα μάτια του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει και των εισηγήσεων που θα κάνει ο Ιταλός τεχνικός λίγες μέρες πριν την έλευση του Ιανουαρίου και της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ