ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη φορά χωρίς γκολ σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός

Πρώτη φορά χωρίς γκολ σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μετά τις ήττες με Ατρόμητο (2-0), Βέροια (1-0) δεν σκόραρε για πρώτη φορά σε δυο διαδοχικά παιχνίδια με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του.

Ο αγώνας στην Βέροια ήταν ο 92ος για τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του αυτόν τον ενάμιση χρόνο και η ήττα από την ομάδα της Ημαθίας με τους πράσινους να μην σκοράρουν συντέλεσε ώστε να καταγραφεί και ένα αρνητικό ρεκόρ για τους πράσινους.

Το τριφύλλι είχε γνωρίσει και πάλι ξανά δυο ήττες σε αυτά τα 92 παιχνίδια τόσο πέρσι στις αρχές της σεζόν όσο και φέτος πάλι στις αρχές της σεζόν αλλά μέχρι και το ματς με την Βέροια ποτέ δεν είχαν υπάρξει δυο διαδοχικά ματς Ατρόμητος (2-0), Βέροια (1-0) όπου ο Παναθηναϊκός δεν είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η γραμμή κρούσης του τριφυλλιού και εν γένει οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αναστασίου στα ματς με Ατρόμητο και Βέροια δεν βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά με τον Παναθηναϊκό ακόμα και σε ματς που το τριφύλλι είχε χάσει το προηγούμενο διάστημα να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ή και δυο όπως στην ήττα από την SKODA Ξάνθη.

Και αν στην Βέροια έλειπε ο Μπεργκ, το βαρύ πυροβολικό των πράσινων, δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο και στο ματς με τον Ατρόμητο όπου ο Σουηδός φορ είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού παίζοντας σε όλο το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ