ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρωινό εγερτήριο και αναχώρηση για Ολλανδία για τον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού από το "Γ. Καλαφάτης" με τους πράσινους να πετούν στις 6 το πρωί για την Ολλανδία.

Μετά από δέκα μέρες προετοιμασίας στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός αναχωρεί την Δευτέρα (16/7) το πρωί με προορισμό την Ολλανδία και το βασικό στάδιο εκεί όπου αναμένεται να μονταριστεί το τριφύλλι μέσα και από τα φιλικά που θα δώσει.

Οι πράσινοι θα συγκεντρωθούν στο "Γ. Καλαφάτης" τα ξημερώματα της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 3:45 ενώ η αναχώρηση από το αθλητικό κέντρο προς το αεροδρόμιο είναι προγραμματισμένη για τις 4:00.

Η πτήση άλλωστε που θα μεταφέρει την αποστολή του τριφυλλιού στην Ολλανδία θα αναχωρήσει στις 6:00 το πρωί και θα φτάσει στον προορισμό της λίγο πριν τις 9:00 και από εκεί με το πούλμαν του Παναθηναϊκού που βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία η ομάδα του τριφυλλιού θα μεταβεί στο Τίλμποργκ.

Οι 30 παίκτες που μετέχουν στην αποστολή και στην οποία έχει συμπεριληφθεί και ο Σιφναίος ο οποίος στην διάρκεια της Κυριακής βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος.

Αμυντικοί: Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Οικονομόπουλος.

Μέσοι: Κάτσε, Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Αποστολάκης, Θεοχάρης.

Επιθετικοί: Μουνιέ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Δημήτρουλας, Σέχου, Εμμανουηλίδης, Χαντζάρας, Ρεγκάκος, Σιφναίος.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Οι πράσινοι θα παραμείνουν στο Γκίλτσε του Τίλμπουργκ από τις 16 ως τις 31 Ιουλίου και εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις θα δώσουν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο εξ αυτών θα είναι με την Άλκμααρ στις 18/7 και ώρα έναρξης στις 19:30, το δεύτερο κόντρα στην Άντβερπ στις 22/7 και ώρα έναρξης στις 16:00 και το τέταρτο κόντρα στην Ντεν Χαάγκ στις 28/7 με ώρα έναρξης στις 19:30.

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν μια ακόμα κενή ημερομηνία, στις 25/7, και αναζητούν έναν ακόμα δυνατό αντίπαλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ