ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωράει με αμυντικό και χαφ

Προχωράει με αμυντικό και χαφ
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας τρέχει τις εξελίξεις για να κλείσει τα κενά στα μετόπισθεν και την μεσαία γραμμή. Ποια τα δεδομένα με Σίλντενφελντ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων Νίκο Νταμπίζα να προσπαθεί να κλείσει άμεσα πλέον τα κενά στα μετόπισθεν και την μεσαία γραμμή. Οι πράσινοι βρίσκονται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους έχοντας δυο σημαντικές απουσίες σε σχέση με το πως έκλεισαν την χρονιά.

Προτεραιότητα την δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός και εν συνεχεία το χαφ. Ο Νταμπίζας αναμένεται να προχωρήσει τις υποθέσεις που έχει στα σκαριά και ίσως και μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις και νέα πρόσωπα στην Πολωνία.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σίλντενφελντ τώρα ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να τρέξει τις κινήσεις του για να είναι καλυμμένος και πανέτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του και αν τα πράγματα έχουν αίσιο τέλος και καθυστερήσει η οριστική απάντηση να μην αποκτηθεί αν δεν υπάρχουν χρήματα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπούρμπο έληξε χθες το βράδυ η διορία του ΟΦΗ να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ