ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Χουχούμη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Χουχούμη
INTIME SPORTS

Ο Διαμαντής Χουχούμης λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς στην Κέρκυρα με τους πράσινους να έχουν συνολικά έντεκα απόντες.

Μια ενδεκάδα απουσίες έχει να αντιμετωπίσει για το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίο μετά το προβλήματα τα οποία γνώριζε ότι είχε είδε το Σάββατο έναν ακόμη πονοκέφαλο να προστίθεται στο κεφάλι του.

Ο λόγος για τον Διαμαντή Χουχούμη ο οποίος ένιωσε ενοχλήσει στο αριστερό γαστροκνήμειο, έκανε θεραπεία και εν συνεχεία αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Κέρκυρα.

Η απουσία του νεαρού άσου ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχοντες των Σισιοκό, Πίντο, Τοτσέ, Μπουμσόνγκ και Σο που είναι τραυματίες. Καθώς επίσης και του Σεϊταρίδης που είναι τιμωρημένος αλλά και των Μπαρμπαρούση και Καπίνο που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική της Νέας Ζηλανδίας και την Εθνική Ελπίδων αντίστοιχα. Επίσης εκτός έμεινε και ο Κουσίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 19μελής αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα η οποία αποτελείται από τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Μαρίνο, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα, Φουρλάνο, Λαγό, Μαυρία, Φορναρόλι, Πετρόπουλο, Δώνη, Κουίνσι και τους Ταμπάκη και Μαρινάκη οι οποίοι παρέμειναν στη Κέρκυρα μετά το ματς των Νέων και θα ενσωματωθούν στην αποστολή των πράσινων στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες και δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Σισοκό και ο Πίντο. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν ο Μπουμσόνγκ, ο Τοτσέ και ο Χουχούμης λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γαστροκνήμιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ