ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα και αγωνία με Λέτο

Πρόβλημα και αγωνία με Λέτο
INTIME SPORTS

Τραυματίας αποχώρησε ο Σεμπαστιάν Λέτο μετά από ένα χτύπημα στο αριστερό πόδι. Ανησυχία και εξετάσεις για Αργεντίνο. Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκαρθία, θεραπεία ο Μπουμσόνγκ.

Ενα νέο πρόβλημα αγωνιστικό "πονοκεφαλιάζει" από την Τρίτη τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς των Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλου.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και αποχώρησε. Ο Αργεντίνος μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ανεβάζουν στροφές Γκαρθία, Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλος.

Το απρόοπτο στην διάρκεια της προπόνησης για τον Σεμπαστιάν Λέτο ήταν ένα χτύπημα στον αριστερό άκρο πόδα με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να αποχωρεί για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης, ενώ ο Μπουμσόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Λουίς Γκαρθία συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στο αγωνιστικό μέρος της προπόνησης της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρούπ, εκ των οποίων το πρώτο εκτελούσε ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης ενώ τα άλλα δύο έπαιζαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ