ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα και με Μέστο, επτά απόντες με Ξάνθη

Πρόβλημα και με Μέστο, επτά απόντες με Ξάνθη
Μέστο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πλάνα χωρίς επτά παίκτες και με τον Τζαντομένικο Μέστο αμφίβολο κάνει στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη, το Σάββατο (6/2, 19.30).

Την τρίτη διαδοχική νίκη του στη Super League θα επιδιώξει να κατακτήσει το Σάββατο (6/2, 19.30) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθη στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες στο ματς κόντρα στους ακρίτες. Επτά παίκτες είναι δεδομένα εκτός, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτούς να προστεθεί ένας ακόμη.

Ο Τζαντομένικο Μέστο ταλαιπωρείται από πυρετό και την Πέμπτη (4/2) δεν έκανε προπόνηση. Αν την Παρασκευή (5/2) δεν είναι καλύτερα, τότε θα μείνει εκτός 18άδας. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπλολογίζει στους Αμπέντ και Κουτρουμπή που είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίες παραμένουν σταθερά οι Μπεργκ, Μπουμάλ, Τελάντερ, Σάντσεθ και Μαμούτε.

Θέση για το βασικό σχήμα διεκδικεί ο Λούκας Εβανζελίστα, όπως και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Αν ο τελευταίος δεν είναι στην ενδεκάδα, σίγουρα θα είναι στην αποστολή. Αναφορικά με τον αντί - Μέστο, θα χρησιμοποιηθεί ο Μαρινάκης, εκτός και αν ο Ιταλός "σκαρφιστεί" κάτι διαφορετικό. Ο Βέμερ δεδομένα θα είναι εκτός, αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκελότο: "Ο τραυματισμός δεν άλλαξε τον Λέτο"

Πανικός στην άφιξη του Λέτο για τον Παναθηναϊκό

Στραματσόνι: "Προσωπικότητα ο Λέτο"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ